• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Rapor kaydedip otomatik listeledikten sonra raporun silinmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tugbina

Yeni Üye
Aldığı beğeni
33
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;
Ekte de göreceğiniz gibi raporu kaydedip otomatik olarak geri çağıran bir Excel dosyam var. Personel veritabanından sol üst köşeden yeni personel değerlendirme yaparak kaydediyorum. Bu kayıt Sonuçlar kısmında listeleniyor. Yine Personel Veritabanından Değerlendirme Review kısmına tıkladığımda kaydettiğim raporlar kişiye özel görüntülenebiliyor. Buradan da kontrol-check kısmına basarak rapora ait detayları görebiliyorum. Fakat raporu silemiyorum. Buradan sildiğimde hata veriyor. Veya Sonuçlar kısmından silince yeni bir kayıt oluşturduğumda Sonuçlar kısmında görünmüyor. Özetle Personel Profilinden raporu sil şeklinde bir kısım olsun ve bu kısım da sonuçlar kısmında güncellensin istiyorum. Bu excelde eklemede sıkıntı yok ama raporu çıkarmak istediğimde hata veriyor.

Çözüm
Merhabalar,
Silme problemi giderildi,
Yukarıdaki hata sizin yazdığınız kodlarda meydana geliyor, o tarafa hiç değiştirme uygulamamıştım, hata veren satırın üzerine ON ERROR GOTO 10 yazıp end sub'a bağladım.
Sonuçlar kısmında personelle eşleşmeyenler var demişsiniz ama ben göremedim, x nolu personele ait x kadar rapor var görünüyor bende, kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.

Dosyanız ektedir.
Merhabalar,
Dosyanız ektedir.
Bir deneyin, olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
Not : personel profili sayfasına formüllerin silinmemesi maksatlı sayfa koruma koydum. Şifresi 123

Konu Sahibi
Merhabalar;
Elinize sağlık ve uğraşınız için çok teşekkürler. Denedim ancak 3 problem ile karşılaştım.
1)Personele ait son raporu silmek için butona (Raporu sil-Delete report) bastığımda rapor silinmiyor.
2) Personel veri tabanında satırı seçtiğimde aşağıdaki şekilde hata veriyor.
3) Sonuçlar kısmında personel profili ile eşleşmeyen raporlar var. Onları personel profilinde göremediğim için silemiyorum. Sonuçlar sayfasında silmeye kalkınca da sonraki raporların girişleri olmuyor.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

1643606792795.png1643606840568.png

Merhabalar,
Silme problemi giderildi,
Yukarıdaki hata sizin yazdığınız kodlarda meydana geliyor, o tarafa hiç değiştirme uygulamamıştım, hata veren satırın üzerine ON ERROR GOTO 10 yazıp end sub'a bağladım.
Sonuçlar kısmında personelle eşleşmeyenler var demişsiniz ama ben göremedim, x nolu personele ait x kadar rapor var görünüyor bende, kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.

Dosyanız ektedir.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhabalar;
Yukarıdaki sorunlar düzelmiş, çok teşekkür ederim. Yeni ekleme yapıp raporu da kontrol edebiliyorum. Yeni eklemeler sonuçlar kısmında görünmüyor. O kısmın kodu ile ilgili problem var galiba ama şu anda eklemede veya eski raporları görüntülemede bir hata vermiyor.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri