• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pvc_Cam Balkon Kayıt

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

volki_112

Excel Dostu
Aldığı beğeni
333
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
@themz daha önceki konunuz kapandığı için buraya tekrar konu açtım. İstediğiniz şekilde kayıtları diğer sayfalara aldırdım. Giriş sayfasında kaydet butonuna basınca ürün Pvc ise Pvc sayfasına Cam balkon ise Cam balkon sayfasına aktarmaktadır kaydı. Pvc ve cam balkon sayfasındaki tablolarda ilk 2 kayıttta tabloda boş satırlarda gözükmektedir. 2 kayıttan sonra boş satırlar ortadan kalkar. Verileri aktardıktan sonra isterseniz tablolarda üzerinde verilerde de değişiklik yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

@themz daha önceki konunuz kapandığı için buraya tekrar konu açtım. İstediğiniz şekilde kayıtları diğer sayfalara aldırdım. Giriş sayfasında kaydet butonuna basınca ürün Pvc ise Pvc sayfasına Cam balkon ise Cam balkon sayfasına aktarmaktadır kaydı. Pvc ve cam balkon sayfasındaki tablolarda ilk 2 kayıttta tabloda boş satırlarda gözükmektedir. 2 kayıttan sonra boş satırlar ortadan kalkar. Verileri aktardıktan sonra isterseniz tablolarda üzerinde verilerde de değişiklik yapabilirsiniz.
hocam çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı. gayet başarılı bir şekilde olmuş tam da istediğim gibi. Allah razı olsun

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri