• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Puantaja Veri Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mukoli

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba üstadlar ekteki puantaj dosyasına hangi ayın puantajını hazırlıyorsam izin tablosu dosyasından personelin tc'sine bakarak hangi günler yıllık izin , rapor kullanmışsa puantaja aktarması gerekiyor. yıllık izin Yİ raporlu ise RP yazması gerekiyor puantaja yardımcı olursanız cok sevinirim

Konu Sahibi
Ali hocam izin tablo kitabını açıp kapatmadan direk alabilme şansı varmıdır kapalıyken

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim ali hocam şimdi denedim 2 sinide süper çalışıyor ama ado ile olanı kullanıcam emeklerinize sağlık. Birde ali hocam aylık puantaj yaptıgım yeni aya geçmeden puantajı yedeklemek yada arşivlemek istiyorum onu nasıl yapabilirim acaba varmdıır fikriniz

Konu Sahibi
Ali hocam kodda hata var puantajda ki tarihleri kontrol etmiyor haziran seçtim yine aktarıyor . Burdaki tarihleri izintablosunda varsa ona göre aktarması gerekiyor.111.png

sayın mukoli sorunuza cevap verdim. Puantaj çizelgesinin hazırlanması gerektiği, sorunuzda yoktu.
Bu konuda ve yedekleme konusunda da uğraşayım.

Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum hocam . K.bakmayın yanlış anlaşılma olduysa eğer ellerinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri