• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü programda listbok düzenlemesi yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
41
Excel V
Office 2013 TR
Selamun aleyküm dostlar kurban takıp programı yaptırmıştım ve su ana kadar sıkıntı cıkmadı onun için sitenin çalışanlarına teşekkür ederiz .
programda olmasını istediğim bir değişiklik yapmak istiyoruz ana sayfadan satış a tıkladığımızda karsımıza bir user forum geliyor forumda bulunan kurban küpe no seçildiğinde örneğin 1 de bağlı olan hayvan seçildiğinde kurban hissesi satılmışsa hissedarlar listbok a sadece 1 de bağlı kurbanin hissedarlar görülecek form boş olduğunda ise tüm hissedarlar görülecek bu konuda yardım istiyoruz
(menuleri goster sifresi khv204 ,sayfa koruma sifresi durusu, makro sifresi 69 durusu69

Ekli dosyalar

Aleykümselam. Yalnız site yöneticimiz Admin bizi fazla çalıştırıyor. Patron 'da bu ayki ücretleri ödemedi. O yüzden işleri yavaşlattık. :unsure:
Ekteki dosyayı kontrol eder misiniz?

Ekli dosyalar

sehir dısında oldugum içn bakamadım yalnız sonuc ekran goruntüsü sekılde olmali

Ekli dosyalar

• resim_2025-03-10_103935668.png
    resim_2025-03-10_103935668.png
    214.4 KB · Gösterim: 18
hocam indirip kontrol ettiğmde onceden calısıp simdı calısmıyan güncelleme sıkıntısı var
örnek olarak satıs kısmında hissedarlar listbok olan bir hissedar ismını güncellemek için veya baska bir islem yapmak için cift tıkladiğimda formda bulunun texbok lara gelmesi gereken veriler gelmıyor ve hata veriyor
hata TextBox20 = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 1)

hocam indirip kontrol ettiğmde onceden calısıp simdı calısmıyan güncelleme sıkıntısı var
örnek olarak satıs kısmında hissedarlar listbok olan bir hissedar ismını güncellemek için veya baska bir islem yapmak için cift tıkladiğimda formda bulunun texbok lara gelmesi gereken veriler gelmıyor ve hata veriyor
hata TextBox20 = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 1
hocam güzel olmuş bu arada küpe no dan arayınız kısmında mausla çift tıklayınca (aynen hisse adı soyasında olduğu) bir islem olursa daha güzel olur

Arama alanına giriş yaptıkça alt kısımda veriler zaten filtreleniyor. Bu haliyle yeterli olduğunu düşünüyorum. :)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri