Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sayın halily hocam teşekkürler, denemeler yapmaya başlayayım.
Deneyeceğim hocamtam olarak amacınız ne anlamadım ama end if hatası verdi bir yerlerde açtığınız if kapanmamış
kodları yazarken blokları ayırmak için her alt blok için tab ile daha içten başlarsanız yada satır azaltmak içim döngü bitimlerini bir önceki satırla birleştirmezseniz kodlar daha okunaklı olur
HTML:
Haliliy hocam düzelditam olarak amacınız ne anlamadım ama end if hatası verdi bir yerlerde açtığınız if kapanmamış
kodları yazarken blokları ayırmak için her alt blok için tab ile daha içten başlarsanız yada satır azaltmak içim döngü bitimlerini bir önceki satırla birleştirmezseniz kodlar daha okunaklı olur
HTML:
Hocam benim kod bilgim (yok denecek kadar az) çok az; kullanmak istediğim kodları birleştirmeye çalışıyorum, bazen karışıyor, içinden çıkamıyorum.ayrıca neden If Not Intersect(Target, Range("B2:N1000")) Is Nothing Then 2 defa alınmış, bir defa yeterli olurdu
2 kere yzılmış.Tek olarakta yapılabilir.If Not Intersect(Target, Range("B2:N1000")) Is Nothing Then