• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Pivot tabloda ayrıntıları göster otomatik olarak atabilir mi?

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
130
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Bilgisayarla ilgili bu sayfada ayrıntıları göster dediğimde acaba veri sayfasına veri girdiğimde her zaman ayrı bir şekilde sarı renkli sayfalardaki gibi ayrıntıları almak istiyorum. Ayrıntıları göster yapmadan sarı renkli sekmeli sayfaları yani bilgisayar ve telefon sayfaları güncellenebilir mi?

Ekli dosyalar

Pivot Alış-Satış-Kar sayfasının kod modülüne aşağıdaki kodu yapıştırın.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Pivot Alış-Satış-Kar sayfasında G6 veya G7 hücrelerini seçtiğinizde Bilgisayar veya Telefon isimli sayfa varsa siliyor, yeni sayfa oluşturuyor.
Not: Benim versiyonum 2007 Pivot Alış-Satış-Kar sayfasında yenileme yapınca, "Değerler" yazılı satır oluşturuyor ve tabloyu bir satır aşağıya kaydırıyor. 2013 ile denediğimde bu olay oluşmuyor.

Son düzenleme:
Benim kodlarımla ilgisi yok, kodlarla oluşan telefon sayfası ile veri sayfası uyumlu
Nedenini anlamadım ama veri sayfasında Bir bilgisayar kaydı daha ekleyip, yenile deyince telefonda da durum düzeldi.

Aşağıdaki kod, biraz daha esnek satır başındaki Bilgisayar veya Telefon yazan hücreye çift tıklayınca, çalışıyor.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri