Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sorun kodlarda değilmiş sizin pivot tablo ayarlarındaymış. ekten indirebilirsiniz.Arkadaşlar verilen kodlar çalışmıyor. rapor kısmında "aralık ve mayıs" verileri yok halbuki teknik sayfasında "aralık ve mayıs" ayları mevcut, kodlar aynı veri üzerinde çalışıyor ama yeni bir veri girdiğimizde çalışmıyor.
Rapor sayfasinin kod ekranina bunu yapıştırın.İlginiz için teşekkür ederim ama makro kod ile nasıl yapabiliriz.
bu şekilde hata verdiRapor sayfasinin kod ekranina bunu yapıştırın.
Private Sub Worksheet_Activate()
Application.RefreshAll
End Sub
Bu sekilde değiştirir misiniz.bu şekilde hata verdi
6 nolu mesajdaki kodu yazınız. Kesin çözümKod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Bu kod ile yapmaya çalıştım fakat çalışmadı.
Pivot tablonun oldugu sayfanin kod bölümüne bunu yaziniz.İyi akşamlar hocam,
dedikleriniz yaptım ama güncellemeyi belli bir süre sonra yapmıyor. ekran resmi ve dosyayı ekliyorum benim yaptığım hatamı var mı?
Pc basina gecince bakayim.Ustam ekledim fakat çalışmıyor lütfen sizden ricam dosyayı incelermisiniz.
Private Sub Worksheet_Activate()Ustam ekledim fakat çalışmıyor lütfen sizden ricam dosyayı incelermisiniz.
sorun kodlarda değilmiş sizin pivot tablo ayarlarındaymış. ekten indirebilirsiniz.Arkadaşlar verilen kodlar çalışmıyor. rapor kısmında "aralık ve mayıs" verileri yok halbuki teknik sayfasında "aralık ve mayıs" ayları mevcut, kodlar aynı veri üzerinde çalışıyor ama yeni bir veri girdiğimizde çalışmıyor.