• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pivot table son tarih ile ilk tarih arasındaki kur değişim yüzdesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kurt_1977

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba,

Zaman çizelgesinde seçtiğim tarihlere göre Pivot table ekranına ilgili tarihlere ait kur bilgisi gelmekte ve seçime göre de otomatik grafik oluşmaktadır.
Tarih seçimine göre Pivot tabledeki son tarih ile ilk tarih arasındaki kur değişimini % olarak grafik ekranında ya da olmuyorsa ayrı bir yerde nasıl gösterebilirim?
Yardım ve desteğinizi rica ederim.

Ekli dosyalar

• Kur tablosu.xlsx
    92 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Merhaba,

Zaman çizelgesinde seçtiğim tarihlere göre Pivot table ekranına ilgili tarihlere ait kur bilgisi gelmekte ve seçime göre de otomatik grafik oluşmaktadır.
Tarih seçimine göre Pivot tabledeki son tarih ile ilk tarih arasındaki kur değişimini % olarak grafik ekranında ya da olmuyorsa ayrı bir yerde nasıl gösterebilirim?
Grafik ekranında değilde pivot tablonun yanında bir hücrede göstermek için
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Merhaba,

Grafik ekranında değilde pivot tablonun yanında bir hücrede göstermek için
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Kur tablosu.xlsx
    106 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri