• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü personel maaş programı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

MACAR45

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Sayın Yetkili personel maaşı veya avans girildiğinde Personelin aylık maaşından düşmesi gerekirken düşmüyor bir türlü bu sorunu çözemedim yardımınıza ihtiyacım var

Sayın Yetkili personel maaşı veya avans girildiğinde Personelin aylık maaşından düşmesi gerekirken düşmüyor bir türlü bu sorunu çözemedim yardımınıza ihtiyacım var
Şahısların bilgisi veya izni olmadan Gerçek T.C. Kimlik numaralarını paylaşmak ciddi bir suçtur. Bilginiz olsun. Bu şekilde yardımcı olamayacağım.

Konu Sahibi

Konu Sahibi
üzerinde tc yazılı yoktur programın sadece çalışma için rakkam yazılıdır
personel maaş hareketlerinden avans ve maaş ödemelerini otamatik düşmüyor bu konuda yardımınızı bekliyorum şimdidien tşkler
arkadaşlar programı geliştirmek isteyen olursa sevinirim kodlar açıktır...
saygılarımla iyi çalışmalar

Otomatik düşmüyordan kastınız nedir? Ödeme için kayıt giriyorum, kayıt başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Personele ödenecek paranın bakiyesini takip etmekse maksadınız, o zaman hakedişlerini de takip etmeniz gerekmez mi?

Ekran Alıntısı.JPG

Bu ekrandan hareketle gidecek olursak PRS00004 kodlu personeli seçtiğimde aldığı maaş 6.000TL siz o ay 4.000TL ödemişsiniz.
Sanırım MAX ÖDEME kısmında 2.000TL görünsün istiyorsunuz. Doğru mu anladım?

Kontrol eder misiniz?

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri