• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Personel imza defterine kapak oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sertan

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba ;

Çalıştığım iş yerinde personellerin günlük imzaladığı yoklama defteri için kapak oluşturma talebinde bulunacaktım,

Ekte bulunan Excel dosyasında sayfa sekmelerinde personellerin isimleri mevcut sayfa yazdır dediğimde sayfa sayıları yazacak şekilde ayarlama yaptım, 160 civari çalışan personel olunca personeller yazdırdığım listelerde isimlerini bulmakta zorlanıyorlar bende personellere kolaylık olsun diye personellerin isimlerinin ve sayfa sayılarının olduğu isim listesi şeklinde bir kapak yapılabilir mi diye size sormak istedim, konu ile alakalı yardımlarınızı rica ederim

Not : Personel giriş çıkış sülkülasyonu oldukça fazla, personel ekleme çıkarma yaptığımda kapaktaki personel listesi otomatik kendini güncellemeli.

Teşekkürler,
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• TOPLAMA DEPO PERSONELİ.xlsx
    1.4 MB · Gösterim: 3
Çözüm
Merhaba ;

Çalıştığım iş yerinde personellerin günlük imzaladığı yoklama defteri için kapak oluşturma talebinde bulunacaktım,

Ekte bulunan Excel dosyasında sayfa sekmelerinde personellerin isimleri mevcut sayfa yazdır dediğimde sayfa sayıları yazacak şekilde ayarlama yaptım, 160 civari çalışan personel olunca personeller yazdırdığım listelerde isimlerini bulmakta zorlanıyorlar bende personellere kolaylık olsun diye personellerin isimlerinin ve sayfa sayılarının olduğu isim listesi şeklinde bir kapak yapılabilir mi diye size sormak istedim, konu ile alakalı yardımlarınızı rica ederim

Not : Personel giriş çıkış sülkülasyonu oldukça fazla, personel ekleme çıkarma yaptığımda kapaktaki personel listesi otomatik kendini...
Merhaba ;

Not : Personel giriş çıkış sülkülasyonu oldukça fazla, personel ekleme çıkarma yaptığımda kapaktaki personel listesi otomatik kendini güncellemeli.

Teşekkürler,
İyi çalışmalar.
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-TOPLAMA DEPO PERSONELİ.xlsm
    1.5 MB · Gösterim: 15
Çözüm
Çok teşekkür ederim işimi çok kolaylaştırdınız, elinize emeğinize sağlık başarılarınız daim olsun. 🙏

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri