• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Personel Görev Programı Hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
120
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
PERSONEL GÖREV PROGRAMI HATALARI hakkında...

Aşağıdaki istekler aslında var ama farklı alanlardan alıntı yapılarak yazıldığından sorunlar yaşadım.
Görev Programının sorunsuz olması için yardımcı olabilecek yani toparlayabilecek ustalarımdan yardım istiyorum.

Sorunları sıraladım ve ayrı ayrı ekledim. Umarım bitince başkalarının da işine yarar. Bu bitince şifreli giriş ve her ay için ayrı nöbet listesi oluşturma ve listViewde görüneni pdf olarak yazdırmak niyetindeyim. Gelelim öncelikli sorunlara.

1- ListView ve Kayıt alanına yazılan yazılar büyük harf modu olsun.
ListView ve Kayıt alanına yazılan Tarih modu olsun
ListView ve Kayıt alanına yazılan saat modu olsun istiyorum.

2- Seçilen Şehire ait olduğu ilin ilçeleri açılsın.

3- Personel, Görev ve Zaman Arama penceresinde hangisinde arama yapılıyorsa ListView de süzme olsun.

4- Personel, Görev ve Zaman Arama penceresinde hangisinde arama için yazdık ise yazılı alanda silme komutu olsun yada boş seçenek olsun.

5- Yeni Personel, Yeni Görev ve Yeni Zaman ekleme alanına eklenmesi gereken yer Verilerde Kendi düşeyinde eklensin.
Çok mu istek oldu ney? :)

Ekli dosyalar

Çözüm
Aşağıdaki linki inceleyiniz !

Screenshot_20221119_221800.jpg
Aşağıdaki linki inceleyiniz !

Screenshot_20221119_221800.jpg

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.