• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Permission Denied Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
92
Excel V
Office 2016 TR
Merhaba
Userformu çağırırken Permission denied hatası verip açmıyor.

Aşağıdaki kodu devredışı bıraktığımda ise açıyor.Neden bu hatayı veriyor anlayamadım .Yardımcı olursanız sevinirim .

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çözüm
Merhaba

Aşağıdaki kodu devredışı bıraktığımda ise açıyor.Neden bu hatayı veriyor anlayamadım .Yardımcı olursanız sevinirim .

HTML:
Kod:

Bilgim yok ama bir teorim var.

Set rs = con.Execute(sql) muhtemelen buraya ulaşmaya çalıştığınızda karşı taraftan red geldiği için hata alıyorsunuz.
Merhaba

HTML:
Kod:

Set rs = con.Execute(sql) muhtemelen buraya ulaşmaya çalıştığınızda karşı taraftan red geldiği için hata alıyorsunuz.

Çözüm

Evet zaten izin verilmiyor şeklinde uyarı veriyor.İlk başta Referanslardan eksik seçtiğim birşey olmuştur diye düşündüm ama tam olarak anlayamadım

Combobox a Row Source den Veri aldığım için onu silmeyi unutmuşum .Konu çözümlenmiştir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri