• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü .PDF Üzerinden Fiyat Listesi Çekmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

redant

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Bazı markaların fiyat listelerini sürekli olarak takip edip güncelliyorum ama listeler çok uzun olduğu için fazla zamanımı almakla birlikte hatalar yapabiliyorum. Linkteki fiyat listesini excel'e; Malzeme Adı, Ölçüsü (DN15, DN20,...,1", 2"...), Fiyat ve Döviz Cinsi şeklinde excel'e çıktı almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Fiyat Listesi Linki:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Teşekkürler.

Merhabalar,

Bazı markaların fiyat listelerini sürekli olarak takip edip güncelliyorum ama listeler çok uzun olduğu için fazla zamanımı almakla birlikte hatalar yapabiliyorum. Linkteki fiyat listesini excel'e; Malzeme Adı, Ölçüsü (DN15, DN20,...,1", 2"...), Fiyat ve Döviz Cinsi şeklinde excel'e çıktı almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Fiyat Listesi Linki:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Teşekkürler.
pdf to excel sitelerinden birini kullanarak yapabilirsin. Telefondan da yapabilirsin. Ben web sitesinden direkt çekeceksin zannettim, veri aldan yap diyecektim ama zor değil.

bende de aynı durum vardı Sn. Zeki Gürsoy'un kodlarıyla çözüme ulaştım. İncelemenizi tavsiye ederim.

Konu Sahibi
en birini kullanarak yapabilirsin. Telefondan da yapabilirsin. Ben web sitesinden direkt çekeceksin zannettim, veri aldan yap diyecektim am
pdf to excel sitelerinden birini kullanarak yapabilirsin. Telefondan da yapabilirsin. Ben web sitesinden direkt çekeceksin zannettim, veri aldan yap diyecektim ama zor değil.
.PDF dosyasında tablolar tek formatta olmadığından ötürü sağlıklı sonuç vermiyor. Teşekkürler.

Konu Sahibi
anladığım kadarıyla katalogdaki ürünleri ve fiyatları size bu şekilde ulaştırılıyor. Kataloğu yapan firmadan bu ürünleri excel tablosu şeklinde alsanız olmaz mı. Onlarda katalogdan bakarak yazmıyordur diye düşünüyorum.

Yani size bu ürünleri satan firmadan isteyin demek istedim. Kesin çözümü sizin pdften veri kazımanız gerekli. Böyle bir ürün varsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun.

Bir excel çalışma kitabının boş bir sayfasında A1 hücresine konumlanın.
Veri araç çubukları içinde en solda Verileri Al seçeneğinin yan menüsünde PDF'den seçeneğine tıklayın ve devam edecek olan yönergeleri takip edin. Ben denedim oluyor.
Lütfen dönüş yapınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri