Arkadaşlar merhaba,
Çok düzensiz bir PDF dosyası ile çalışmak zorunda kaldım. İşin kötüsü PDF'ler, sürekli bu formatta geliyor ve bunu aynı gün excel'e aktarmam gerekli.
Sağolsun üstadlarımız burada 03.12.2021 ve 19.04.2022 tarihlerinde son derece güzel bir makro çalışması yapmış, tebrik ediyorum
Makroları inceledim. Kendime uyarlamaya çalıştım ancak tabloda başlık olmadığı için yapamadım. Yani PDF özensiz ve düzensiz.
Ekte gönderdiğim pdf'te 3 tane sarı alanı, excel'e aktarmak istiyorum,
Nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Saygılarımla,
Çok düzensiz bir PDF dosyası ile çalışmak zorunda kaldım. İşin kötüsü PDF'ler, sürekli bu formatta geliyor ve bunu aynı gün excel'e aktarmam gerekli.
Sağolsun üstadlarımız burada 03.12.2021 ve 19.04.2022 tarihlerinde son derece güzel bir makro çalışması yapmış, tebrik ediyorum
Makroları inceledim. Kendime uyarlamaya çalıştım ancak tabloda başlık olmadığı için yapamadım. Yani PDF özensiz ve düzensiz.
Ekte gönderdiğim pdf'te 3 tane sarı alanı, excel'e aktarmak istiyorum,
Nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Saygılarımla,
PDF'den Makro İle Excelle Bilgi Alma
Merhaba arkadaşlar ekli PDF dosyasındaki bilgileri örnekteki gibi makro ile excelle aktarmak istiyorum. Formda bazı çalışmalar var ama maalesef uyarlayamadım. Yardım eder misiniz?
excelcozum.com
Pdf den Excele Veri Almak
Kolay gelsin arkadaşlar ekteki pdf dosyamda işaretlemiş olduğum yerleri örnek excel deki ilgili sütunlara verileri aldırmak istiyorum. Pdf dosyası daha çok ama ben bir tane örnek ekledim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
excelcozum.com
Çözüldü - PDF Dosyalarını Excele Kaydetmek
Merhabalar, Ekli dosyada bir makro kodu var. seçilen klasördeki pdf dosyaları dosyaya sayfa sayfa kaydediyor. Ancak Pdf dosyada orjinalinde tek hücrelik veri olmasına rağmen metni kaydır gibi olduğunda tek satırlık veriyi 3 satıra bölüyor. Bunu revize edebilmek mümkün mü? Örnek pdf dosyaları da...
excelcozum.com