• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü PDF Dosyalarını Excele Kaydetmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

vernel

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
124
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar,
Ekli dosyada bir makro kodu var. seçilen klasördeki pdf dosyaları dosyaya sayfa sayfa kaydediyor. Ancak Pdf dosyada orjinalinde tek hücrelik veri olmasına rağmen metni kaydır gibi olduğunda tek satırlık veriyi 3 satıra bölüyor. Bunu revize edebilmek mümkün mü?
Örnek pdf dosyaları da ekledim

1663448680053.png

Ekli dosyalar

• PDFTOEXCEL.xlsm
    31.9 KB · Gösterim: 15
  • DENEME_1.pdf
    1.8 KB · Gösterim: 8
  • DENEME_2.pdf
    191.8 KB · Gösterim: 6
  • DENEME_3.pdf
    188.6 KB · Gösterim: 5
Çözüm
Merhabalar,
Ekli dosyada bir makro kodu var. seçilen klasördeki pdf dosyaları dosyaya sayfa sayfa kaydediyor. Ancak Pdf dosyada orjinalinde tek hücrelik veri olmasına rağmen metni kaydır gibi olduğunda tek satırlık veriyi 3 satıra bölüyor. Bunu revize edebilmek mümkün mü?
Merhaba
Dosyanızda düz formatta kopyala yapıştır kullanılmış. Bunun yerine formatıyla birlikte kopyala yapıştır kullanarak makronuzun Private Sub Liste(yol As String) bölümünde ufak bazı değişiklikler yapılan hali ektedir. Yinede bu haliyle çok yavaş. Elle kopyala yapıştır yapsak daha hızlı olur gibi geliyor.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Deneme2 aşağıdaki gibi oluşuyor.
Kayma gibi bir durum göremedim.
1663657690225.png

Merhabalar,
Merhaba
Dosyanızda düz formatta kopyala yapıştır kullanılmış. Bunun yerine formatıyla birlikte kopyala yapıştır kullanarak makronuzun Private Sub Liste(yol As String) bölümünde ufak bazı değişiklikler yapılan hali ektedir. Yinede bu haliyle çok yavaş. Elle kopyala yapıştır yapsak daha hızlı olur gibi geliyor.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Merhaba

Kod:
Çok teşekkürler Kuşdili, emeğine sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri