• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pdf den Excele Çeviri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
108
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar,

pdf dosyamı uygulamalar ve web sitesinden excele çeviremedim, sayfayı boş veriyor. Sizden ricam bu dosyayı da Çevirmem konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhabalar,

pdf dosyamı uygulamalar ve web sitesinden excele çeviremedim, sayfayı boş veriyor. Sizden ricam bu dosyayı da Çevirmem konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Pdf dosyanız metin tabanlı değil resim tabanlı olduğu içindir. Python ile bir düzenleme yaptım ama istenen sonuçtan uzak bir çevirme oldu isterseniz deneyiniz.

Python:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Merhabalar,

Pdf dosyanız metin tabanlı değil resim tabanlı olduğu içindir. Python ile bir düzenleme yaptım ama istenen sonuçtan uzak bir çevirme oldu isterseniz deneyiniz.

Python:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• Cam_ocr_sonuc.xlsx
    18.5 KB · Gösterim: 5
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri