• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü pdf al whatsapp mesaj gönder

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mustafa070707

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
19
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
sayfayı pdf alıp texte yazdığım tel no ya mesaj göndermem mümkün mü? teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Örnek.xlsm
    13.2 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Çalışma sayfasında butona basılınca, userform açılmadan önce dosyanın bulunduğu klasöre pdf olarak kaydediliyor.
Eğer çalışma sayfasının pdf'i gönderilicekse Userformda pdf seçimi yapılmasına gerek yok.
Telefon no 10 rakam olmalı, +90 otomatik ekleniyor.
Bu işlemler Whatsapp web üzerinden gerçekleşiyor.
umarım işinizi görür...
Çalışma sayfasında butona basılınca, userform açılmadan önce dosyanın bulunduğu klasöre pdf olarak kaydediliyor.
Eğer çalışma sayfasının pdf'i gönderilicekse Userformda pdf seçimi yapılmasına gerek yok.
Telefon no 10 rakam olmalı, +90 otomatik ekleniyor.
Bu işlemler Whatsapp web üzerinden gerçekleşiyor.
umarım işinizi görür...

Ekli dosyalar

• WhatsApp.xlsm
    31.2 KB · Gösterim: 17
Çözüm
şimdi whatsapp web ben choromede actım acık kalıyor zaten ben tusa tıkladıgımda acmasın tekrar arka planda bunu gerceklestırsın bıde whatsapp masausutu uygulamasında munu gerceklestırmek mumkun mu

şimdi whatsapp web ben choromede actım acık kalıyor zaten ben tusa tıkladıgımda acmasın tekrar arka planda bunu gerceklestırsın bıde whatsapp masausutu uygulamasında munu gerceklestırmek mumkun mu
masaüstünde olmaz. bir de tekrar girecek. normal bu.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri