• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Özel yazdırma ve hesaplama makrosu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talebeyim

Yeni Üye
Aldığı beğeni
13
Excel V
Office 2019 TR
Yazdırırken fark ettik. Normalde her yazdırmada kullanıcılar değişiyor fakat, kullanıcı bilgilerini değiştirmiyor.

Yardımcı olabilirmisiniz?

Not: Bu konu ile ilgili konu kapandığı için yeni açmak durumunda kalmıştım.

aaa.jpg

Ekli dosyalar

Merhabalar 200 yazıya "ikiüz" olarak geçiyor. Onun dışında bende hesaplamaları yapıyor.
Hangi hücrelerde hata var yazabilir misiniz.

Abi ben hatalı olanların renklerini işaretlemeye çalıştım. altlarınada hangi sütunlara bakması gerektiğini belirttim.

Pdflere basarak yapmıştım ama olmadı.

ASD.jpgASK.jpg

Kodda F sütunundan alacak diyor.
burdaki "f" yi "N" yaparsanız düzelecektir sanırım.

F sütununun hepsinde 096 yazıyor o nedenle değişmiyor. Bi dener misiniz
Hocam Teşekkür ederim. O hatayı gözden kaçırmışız.

Ali bey bana bu tabloyu yapıvermişti Allah ondan razi olsun. Sizede çok teşekkür ederim.

Birde hocam konu ile alakalı: şöyle bir kod çalıştırıyorum. ama kod sonrası A sütunu seçili kalıyor örnekteki gibi bunu bu durumdan nasıl kurtarabilirim?

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekran görüntüsü 2023-01-18 221743.jpg

Excelde en az bir hücre mutlaka seçili olması gerekiyor. Bu işlemden sonra gideceğiniz hücreyi sayfayı bişeyleri söylemeniz gerekiyor.
Ya da en alta şunu ekleyin.
Application.CutCopyMode = False

Çözüm
Evet hocam sizin dediğinizi deneyince. Copy alanı kayboldu ama bu seferde halen O sütun koyu bir şekilde seçilmiş duruyor.
Mesela Ben sizin yazdığınız komuttan sonra A1 hücresini seç demek için ne kod yazmam gerekir sonuna.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri