Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Yukardaki kodları tamamn silin abey onun yerine alttakini yapmıştım silmeyi unutmuşum.Ama hata bunula alakası yok.Function degerYap(ByVal obj As Object)
Select Case obj.Value
Case "": degerYap = ""
Case Else: degerYap = obj.Value
End Select
End Function
Sub Listbox1Tiklama() kodundaki gibi yapacaksınız yada videoyu izlediyseniz ordaki gibide olur gerekli düzenlemeleri yaparsanız.sadece dediğiniz uzantıları ekledim
Giris formundan giriş yaptıysanız hata vaermesi normal çünkü alttaki kodda Worksheets("MÜŞTERİLER").Activate var ama MÜŞTERİLER adında sayfa yok.
eki bir deneyin hata verirse F8 ile adım adım gidin kod hangi satırda hata verecek?
HTML:
Dediğinizi Yaptım ... Kodları kademe kademe Userform a ekledim..Sayın Hünkar Kod sayfasına gidin ve anasayfa formunun kodlarını not defterine yapıştırın. Aynı formu farklı isimde oluşturun ve eski formu silin. dosyayı olduğu haliyle yükleyin kodlarını düzenleyelim.
Hayırlı akşamlar ve teşekkürler.Abey video telefondan açılmıyor.Siz adnan abeyin dediğini bir uygulayın.Benim el yatar yarın iş
Hayırlı geceler.
İntel İ7.7500 2.9 GHZBaşlıktaki hatayı şimdi araştırdım bellek hatası imiş.
Değişkenkenler için kimi boşaltılmalı kimiside gerek yok diye yazmıştı önceleri.Ben boşalttırmadım belki bundan dolayıdır ve bilgisayarınızın Ram'ı azdır.Akşama doğru hallederim.
Benim pc 6gb Ram ve hiç hata vermedi şimdiye kadar.