• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Otomatik sütun toplamı ve sayfadan sayfaya seçmeli aktarma yapmıyor.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
115
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Kıymetli üstatlar excel formül galiba sayfa tablo olarak biçimlendirme kaynaklı toplama yapmıyor,
Veriler formdan geliyor ve sayfaya gelen toplamları Genel toplam alamıyorum.
AylikSatis sayfasındaki O sütunun toplamını almama yardım edermisiniz. Toplam alma yeri M1 olacak.
Ardından AylikSatis sayfasındaki M sütun da KREDİ olan satırları Kredi sayfasına aktarmasını istiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• 542.png
    542.png
    43.3 KB · Gösterim: 7
  • KREDİLERİ ÇEK.xlsm
    346.5 KB · Gösterim: 2
Resimdeki toplamama olayı O sütununda TL yazdığı için.
TL yazdırmadan ekleme yaptırın.

Hocam teşekkürler. Sağolun, 1 kısım tamam. son kısım için çözümünüz varmı acaba?
Ardından AylikSatis sayfasındaki M sütun da KREDİ olan satırları Kredi sayfasına aktarmasını istiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyorum.

Rica ederim ama yüklediğiniz dosya açılmıyor frmKrediler formu.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Kaydedirken üstteki kodu alttaki ile değiştirin TL olarak kaydetmez ve sayfada sütun formatlayın.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ayrıca yukarda yazdığınız nasıl olacak bir butona tıklayıncamı yada aktarınca aktarılan sayfadan silinecekmi yada vs......

Anladım hocam veriyorum hemen. benim yaptığım atmadı excel formül ile Krediler sayfasına.
Toparlama başlamıştım verileri dolduruyordum ama şimdi gerekli olananı gönderiyorum altta

Ekli dosyalar

• Yemek.xlsm
    1.2 MB · Gösterim: 2
Anladım hocam veriyorum hemen. benim yaptığım atmadı excel formül ile Krediler sayfasına.
Toparlama başlamıştım verileri dolduruyordum ama şimdi gerekli olananı gönderiyorum altta
Sayın hocam son eklediğiniz dosyada dediklerimin hangisini yaptınız?
4.Mesajdaki gibi yapın yazdım onuda yapmamışsınız :)
5.Mesajda yazdıklarıma zaten açıklama yapmamışsınız.

Her neyse benim bu hafta zamanım yok.
Kolay gelsin.

4. Mesaj halloldu sorun yok. demekki sizin dediğinizi orjinale yaptım sadece.
5. Mesaj için
AylikSatis sayfasında bulunan veriler var. burada aynı sicile sahip birden fazla veri var.
Biz bunları sicil no baz alarak Krediler sayfasına aktarmak istiyorum. örneğin sicil no 12 olan 3 adet veri var diyelim.
tüm liste içinde 10 liralık 2 adet çorba içmiş 2 adet 20 liralık yemek yemiş Krediler sayfasında tek satırda çorba sütununa 20 yemek sütununa 40 yazsın şeklinde toplasın.

Yani aynı sicilleri tek sicile toplasın. Eğer 1 kez kayıtlı sicil varsa onuda tek eklesin şeklinde.

AylikSatis sayfasındaki O sütunun toplamını almama yardım edermisiniz. Toplam alma yeri M1 olacak.
İlk mesajınızdaki sorunuz ile son mesajınızdaki yazdıklarınız ile nasıl bir bağlantı var hocam?
Yani Kredi olanlar aktarlacak yazmışsınız bende size nasıl ve neye göre olarak aktarılacak gibi birşey yazmıştım yani butona felanmı tıklanma yada aktarılınca silinecekmi vs...
Neyse umarım yardım gelir öncedende dediğim gibi zamanım yok öğlenci olduğumdan dolayı.

Tam anlaşılır şekilde resimde anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olursunuz hocam. Son hali ve örnek resim ekte

Ekli dosyalar

• 005.png
    005.png
    233.5 KB · Gösterim: 5
  • Yemek OCAK 2025.xlsm
    1.2 MB · Gösterim: 2
Belki akşam vakit bulunca bakabilirim ve tekrar birkez daha ve yeniden sorayım aktarma işlemi nasıl olacak?
Kaydet e basıncamı mesela?
Ve krediler sayfası önce temizlenecek sonramı aktarılacak yada var olan verilerin altına tekrarmı aktarılacak?
Bunlara açıklama yaparsanız işiniz kolaylaşır.

Hocam umarım bu yazdıklarımı bir daha yazmak zorunda kalmam :(

Hocam AylıkSatısa veri girince eğer kredi ise otomatik olarak krediler sayfasına otomatik olarak aktarsın.
veri altına ekleme olacak şekilde var olanlar silinmeyecek.

Hocam tamam kusura bakmayın ara kısmında stün sayısından kaynaklı bulamamış şimdi far ettim işlem tamam. emeğinize yüreğinize sağlık. Allah razı olsun sizden Konu kilit.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri