• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü otomatik metin birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ersin Tunca

Yeni Üye
Aldığı beğeni
86
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Sy. Hocalarım ;

Formül ile yaptım ama binlerce veri olduğu için excel kasıyor. mecburen Kod gerekiyor sanırım.
veril girişi yapıldığı zaman otomatik metinleri olarak birleştirecek bir makro koduna ihtiyacım var .
C sütununda tarih
D sütununda saat
E sütununda metin
F sütununda metin
G sütununda metin
H sütununda metin ve sayı var.
Örnek
C sütunu D sütunu E sütunu F sütunu H sütunu
30.09.2021 19:00 ŞANLIURFA YIKAMA EKİN 10 TL. = 19.08.2021 09:30 ŞANLIURFA YIKAMA TEKİN 10 TL.

her sayfa da sütunlar değişiyor. Siz bir tane yapsanız ben diğer sayfalara yapabilirim sanırım.

İlginiz için teşekkür ederim.

Çözüm
Bütün bu sütunların sonucunu H sütunundan sonraki I sütununa birleştirerek aktardığınızı varsayıyorum ayrıca ilk satırınızın da başlık içerdiğini varsayıyorum. Kod aşağıdaki gibi olmalıdır.
HTML:
Sass:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Test etmedim hata üretebilir. Hata...
Bütün bu sütunların sonucunu H sütunundan sonraki I sütununa birleştirerek aktardığınızı varsayıyorum ayrıca ilk satırınızın da başlık içerdiğini varsayıyorum. Kod aşağıdaki gibi olmalıdır.
HTML:
Sass:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Test etmedim hata üretebilir. Hata üretirse üzerinde tekrar çalışırız.

Çözüm
Konu Sahibi
Sy. Hocalarım ;
Teşekkür ederim. Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğu ve şehir dışında olmamdan dolayı cevabınızı yeni gördüm

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri