• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Otomatik Kayıtlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sametcakiogluu01

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Selamun Aleyküm Sizlerden Yardıma İhtiyacım Var Bu Listemde Yemekleri Tekrar Tekrar Yazıyorum Mesela Yoğurt Çorbası 1 kere yazdım sayfaya ne kullanıldıysa
yeni bir sayfa açtıgımda oraya kullandıgım ürünlerin gelmesini istiyorum mümkün müdür ? Sizlerden Ricam Birde Liste Diye Sayfa Var Oraya Tarih vs yemek doldurktan sonra liste kaydet dedigimde yeni sayfa acılıyor Sizde Göreceksiniz Fakat Liste Bölümüne Sayfa acıldıktan sonra Tekrar Dönmek İstiyorum Yardımcı Olabilir Misiniz Umarım anlatmısımdır .

Ekli dosyalar

• REÇETE.xlsm
    398.3 KB · Gösterim: 4
Çözüm
Selamun Aleyküm Sizlerden Yardıma İhtiyacım Var Bu Listemde Yemekleri Tekrar Tekrar Yazıyorum Mesela Yoğurt Çorbası 1 kere yazdım sayfaya ne kullanıldıysa
yeni bir sayfa açtıgımda oraya kullandıgım ürünlerin gelmesini istiyorum mümkün müdür ? Sizlerden Ricam Birde Liste Diye Sayfa Var Oraya Tarih vs yemek doldurktan sonra liste kaydet dedigimde yeni sayfa acılıyor Sizde Göreceksiniz Fakat Liste Bölümüne Sayfa acıldıktan sonra Tekrar Dönmek İstiyorum Yardımcı Olabilir Misiniz Umarım anlatmısımdır .
Ek olarak Liste sayfasına geri dönüş eklendi. Sizin istediğiniz şey sadece yemek adını seçeyim tarifte ne varsa hücrelere yazsın istiyorsunuz. Bunun için tüm yemek tariflerini tek tek kaydetmek lazım. Yemeklerde kullanılan malzemeleri...
Sanki bunu daha önce yaptık gibi geliyor bana. Ben mi yanılıyorum ?

Ek olarak Liste sayfasına geri dönüş eklendi. Sizin istediğiniz şey sadece yemek adını seçeyim tarifte ne varsa hücrelere yazsın istiyorsunuz. Bunun için tüm yemek tariflerini tek tek kaydetmek lazım. Yemeklerde kullanılan malzemeleri listesinden otomatik getirmek için her yemek tarifinde kullandığınız malzemeleri TARİFLER sayfasında Yemek isimlerinin altına yazınız.

Ekli dosyalar

• REÇETE.xlsm
    465.2 KB · Gösterim: 7
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri