• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü otomatik analiz yap kaydet

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Kokorecci

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
ustalardan yardım istiyorum dosya çalışıyor fakat tek tek yapmakdansa otomatik olarak analiz yapıp otomatik kaydebilirmiyiz formüller kasıyor kod yazmasınıda bilmiyorum ben dosyanın içinde gerekli olanı yazdım
analiz sayfasında şimdiden teşekürler

Konu Sahibi
yaptığım belki hatalıdır ama bilmediğim için link koydum dosyanın indirebilmesi için şimdiden gurub yöneticilerinden affınıza !!!
dosyayı bu şekilde yaptım direk yükleyemedim dosayı bu hatayı verdi bende mecburen dosya yükle sitesini yükledim link aşağıda
1643840483054.png

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Konu Sahibi
herhalde biraz uğraştırıcı bir dosya sanırım dosyayı 6 kişi indirmiş ama hiç bir usta geri dönemedi sıkıntılı herhalde

dediğin gibi zor bir işlem, o yüzden millet benim gibi indirip sadece dosyaya bakıyor. işleme gelince; normalde formüllerde satır sayısı sabit değilse (yani bazen 3, bazen 5 gibi değiken ise) tablo yapıp ona göre formül uygulayabilirsin. 2013 ve üstü sürümlerde excel tabloya veri girdikçe aşağıya doğru uzatır. yani 5 satırlık bir tablon var altıncı satıra geçtin ve veri girip enter/tab a bastın tablo 6 satır olur. bu şekilde yaparsan formül aralığı örneğin A1:A5 yapmak yerine tablo1!sütun şeklinde olur ve istediğin gibi aşağıya uzatıp yukarı çekebilirsin.
gelelim kuru fasülyenin faydasına: senin formülü de buna uyarlamak lazım ama henüz beceremedim, uyarlayabilirsen sen de bu şekilde yapabilirsin....
umarım anlatabilmişimdir

Konu Sahibi
dediğin gibi zor bir işlem, o yüzden millet benim gibi indirip sadece dosyaya bakıyor. işleme gelince; normalde formüllerde satır sayısı sabit değilse (yani bazen 3, bazen 5 gibi değiken ise) tablo yapıp ona göre formül uygulayabilirsin. 2013 ve üstü sürümlerde excel tabloya veri girdikçe aşağıya doğru uzatır. yani 5 satırlık bir tablon var altıncı satıra geçtin ve veri girip enter/tab a bastın tablo 6 satır olur. bu şekilde yaparsan formül aralığı örneğin A1:A5 yapmak yerine tablo1!sütun şeklinde olur ve istediğin gibi aşağıya uzatıp yukarı çekebilirsin.
gelelim kuru fasülyenin faydasına: senin formülü de buna uyarlamak lazım ama henüz beceremedim, uyarlayabilirsen sen de bu şekilde yapabilirsin....
umarım anlatabilmişimdir
Canın sağolsun ustaaa

Konu Sahibi
umarım anlatabilmişimdir
böyle bir dosya bu otomatik kaydediyor hepsını ama benim formulum analiz farklı

dosyanız ektedir kolay gelsin...

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri