Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
[COLOR=%s]1. OneDrive veya Google Drive kullanın:[/COLOR]
Dosyayı OneDrive veya Google Drive'a yükleyin.
Dosyayı bilgisayarınıza senkronize edin.
Dosyada yapılan herhangi bir değişiklik otomatik olarak bilgisayarınıza senkronize edilir.
[COLOR=%s]2. Excel Online veya Google E-Tablolar kullanın:[/COLOR]
Dosyayı Excel Online veya Google E-Tablolar'da açın.
"Dosya" menüsünden "Farklı Kaydet" seçeneğini kullanarak dosyayı bilgisayarınıza indirin.
Dosyayı her açtığınızda, en son değişiklikleri indirmek için "Veri" menüsünden "Yenile" seçeneğini kullanın.
[COLOR=%s]3. Otomatik Yenileme özelliğini kullanın:[/COLOR]
Excel veya Google E-Tablolar'da, "Veri" menüsünden "Bağlantılar" seçeneğini seçin.
"Bağlantıları Yenile" seçeneğini seçin.
"Otomatik Yenileme"...
Google driver e yükleyip linkini kullanabilirsiniz zannediyorum.Bir excel i nasıl online yapabiliriz?
yani içeriğinde yaptığımız güncelleme ile dosyaya sahip kullanıcılar güncel olarak yeni girilen verileri görebilecek?e
Rica ederiz,benim o kadar bilgim yok ama arzuhalci üstadın dediklerini uygulayabilirsiniz 2. Kısımdakini.arzuhalci Refaz bilgileriniz için teşekkür ederim. Şu şekilde bir şey lazım.
Örneğin ben buraya bir dosya yükledim excel. Siz bunu indirdiniz. Dosyayı daha sonra usb ye aldınız veya masaüstünde duruyor fark etmez. Dosyadaki güncellemeleri sürekli alacak, yani bir yere girip sürekli indirip kullanmayacak.
Hocam ben Dropbox kullanıyorum.Hem Pc hem telefon için yüklü.[COLOR=%s]1. OneDrive veya Google Drive kullanın:[/COLOR]
Dosyada yapılan herhangi bir değişiklik otomatik olarak bilgisayarınıza senkronize edilir.
"Dosya" menüsünden "Farklı Kaydet" seçeneğini kullanarak dosyayı bilgisayarınıza indirin.
Dosyayı her açtığınızda, en son değişiklikleri indirmek için "Veri" menüsünden "Yenile" seçeneğini kullanın.
Excel veya Google E-Tablolar'da, "Veri" menüsünden "Bağlantılar" seçeneğini seçin.
"Otomatik Yenileme" seçeneğini seçin ve ne sıklıkla yenilemek istediğinizi seçin.
[COLOR=%s]4. Üçüncü taraf bir uygulama kullanın:[/COLOR]
Dosyayı senkronize etmek ve güncellemeleri otomatik olarak indirmek için Dropbox veya Syncthing gibi üçüncü taraf bir uygulama kullanın
Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim.[COLOR=%s]1. OneDrive veya Google Drive kullanın:[/COLOR]
"Otomatik Yenileme" seçeneğini seçin ve ne sıklıkla yenilemek istediğinizi seçin.
[COLOR=%s]4. Üçüncü taraf bir uygulama kullanın:[/COLOR]
Dosyayı senkronize etmek ve güncellemeleri otomatik olarak indirmek için Dropbox veya Syncthing gibi üçüncü taraf bir uygulama kullanın
Tamamdır tam olarak bu sanırım. Çok teşekkür ederim.Hocam ben Dropbox kullanıyorum.Hem Pc hem telefon için yüklü.
Mesela Pc de normal excel ile işlem yaptım dropboxa atıyorum anında Telefondada görüküyor yada tam tersi.Kısaca böyle olabilir dediğiniz gibi.