• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Önemli: "KKY DOLAN" ve "KKY BOŞALAN" sayfalarında veriyi doğru aldırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Aldığı beğeni
55
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, Daha önce çalışmış olduğumuz "KKY DOLAN" ve "KKY BOŞALAN" sayfalarında seçilen aya göre klasör içerisindeki dosyadan veri alınmaktadır. Ancak incelemelerde seçilen aydaki veriyi kopyala yapıştır yapmakta olduğu anlaşılmıştır.
İşlem Seçilen ay verilerini "KKY DOLAN" ve "KKY BOŞALAN" sayfalarında "KKY DOLAN İNDİRİLEN" ve "KKY BOŞALAN İNDİRİLEN" sayfalarındaki verileri aynı çıkış varış işyerinin seçilen aydaki hizalarına getirmesi gerekmektedir.
Mutlak ilgileneceğinizi düşünerek şimdiden teşekkür ederim.

Örnek :
Takvim yılı / ayOCK 2021
Vagon sayısı
Yurtiçi/YurtdışıÇıkış iliÇıkış İstasyon KoduVarış İstasyonuMüşteriÜrün Hiyerarşisi
4.762
YurtiçiTR/05Amasya4505AmasyaBor100140KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIASKERİ EŞYA1000
YurtiçiTR/05Amasya4505AmasyaBostankaya100140KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIASKERİ EŞYA1001

Konu Sahibi
userx Sevgili hocam, daha önce çalışmış olduğumuz projede görülen aksaklığı siteye yen soru olarak koydum, ancak konuya hakim olan bulunmadığı için sonuç alamadım. İlgilenmeniz mümkün mü. Teşekkür ederim

Konu Sahibi
Verilen doğru geliyor, ancak, indirilen veri "AYRIŞTIRMA ORJİNAL Temmuz Uluslararası Eklendi_1 (1)" dosyadaki satırdan fazla olursa veya eşleştirmesi olmayan varsa dosyanın altına yapıştırması gerekiyor.
Birde "Ay Bazında Dolan Vg.Ad.Geliri"
"Ay Bazında Dolan Vg.Ad.Geliri"
"Madde Cinslerine Göre Dolan"
"İşyeri Bazında Dolan-Boşalan"
"Ürün Hiyeyarşisine Göre Dolan"
"Demir Cevheri Mukayeseli"
"Demir Cevheri Dolan" sayfalarına veri alan kodlarında kontrolünü yapmak mümkün mü.

Yani veri alınan sayfaya veri satırı eklendiğinde diğer sayfalardaki hesaplamalar eklenen sayfaları da hesaplayacakmı. Örneğin "Ay bazında Dolan vg.Ad.Geliri" sayfası hesaplamıyor.

Sayın Ergün bey
"Ay Bazında Dolan Vg.Ad.Geliri", "Ay Bazında Dolan Vg.Ad.Geliri", "Madde Cinslerine Göre Dolan", "İşyeri Bazında Dolan-Boşalan", "Ürün Hiyeyarşisine Göre Dolan", "Demir Cevheri Mukayeseli", "Demir Cevheri Dolan"
sayfaları verilerini "KKY DOLAN" ve "KKY BOŞALAN" sayfalarından almaktadır. Bu iki sayfanın verilerini kontrol edin. Eğer doğruysa diğer rapor sayfalarınızda sıkıntı olmaz.

Ekteki dosyayı tekrar kontrol eder misiniz?

Konu Sahibi
Merhabalar sevgili hocam, dosyayı inceliyorum, bir formülü kuramadım.
"Madde Cinslerine Göre Dolan" sayfasındaki program satırına ((J4) seçilen aya kadar olan programı toplayıp getirtemedim. Veriler "YAPILACAK İŞLEMLER" sayfasında ( 2021 için T23, 2022 için U23 satırlarındaki verileri toplayıp yazacak)
Dosyayı tekrar ekledim

Konu Sahibi
KOD ÇALIŞMADI, FORMÜLLE OLMAZMI, BİRDE DOSYA kky dolan indirilen DOSYASINDAN VERİ ALMADI HATA VERDİ

1- "Madde Cinslerine Göre Dolan" sayfasında "J4"' e 2021 yılı "Q4"' e de 2022 yılına ait girilen ay sayısı kadar YILLIK PROGRAM tutarları geliyor.
2- "İşyeri Bazında Dolan-Boşalan" sayfasında silmemeniz gereken AB4:AC15 arasındaki verileri sildiğiniz için KKY DOLAN İNDİRİLEN.xls dosyasından verileri alamıyor.

Konu Sahibi
Sevgili hocam, birde "Madde Cinslerine Göre Dolan" sayfasına 2021 2022 program girildiğinde, J3 ten ayı yenilediğimde girilen programları siliyor, örnek dosyayı tekrar ekledim.

Konu Sahibi
Hocam "Demir Cevheri Mukayeseli" sayfasındaki sarı renkli yerlere formülü uygulayamadım, dosyayı tekrar ekledim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri