• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Office 365 Makrolu excel dosyalarını açamıyorum.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

OğuzTürkyılmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba son microsoft güncellemesi sonrası hem iş hem ev bilgisayarımdan forumdan yüklediğim hiçbir dosyayı açamıyorum. Makrolar yüzünden güvenlik riski oluşturuyor şeklinde mesaj veriyor. Güven merkezi makro ayarlarından tüm makroları etkinleştir işaretlememe rağmen yine açılmıyorlar bu konuda ne yapabilirim internette bazı şeyler yazıyor ama önce sizlere sormak istedim.makro güvenlik.png

Çözüm
Merhaba son microsoft güncellemesi sonrası hem iş hem ev bilgisayarımdan forumdan yüklediğim hiçbir dosyayı açamıyorum. Makrolar yüzünden güvenlik riski oluşturuyor şeklinde mesaj veriyor. Güven merkezi makro ayarlarından tüm makroları etkinleştir işaretlememe rağmen yine açılmıyorlar bu konuda ne yapabilirim internette bazı şeyler yazıyor ama önce sizlere sormak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 9251

Yöntemi buldum. Sabit sürücüye kopyalayıp dosya özelliklerinden engellemeleri kaldır tikini işaretlemek gerekiyor. Office365 kullanıcıları için getirilen ek bir güvenlik önlemiymiş.
Konu Sahibi
Merhaba son microsoft güncellemesi sonrası hem iş hem ev bilgisayarımdan forumdan yüklediğim hiçbir dosyayı açamıyorum. Makrolar yüzünden güvenlik riski oluşturuyor şeklinde mesaj veriyor. Güven merkezi makro ayarlarından tüm makroları etkinleştir işaretlememe rağmen yine açılmıyorlar bu konuda ne yapabilirim internette bazı şeyler yazıyor ama önce sizlere sormak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 9251

Yöntemi buldum. Sabit sürücüye kopyalayıp dosya özelliklerinden engellemeleri kaldır tikini işaretlemek gerekiyor. Office365 kullanıcıları için getirilen ek bir güvenlik önlemiymiş.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri