• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Nöbet Listesi Döktürme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

whophoper

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2019 TR
Arkadaşlar, bana daha önce sayaç ekleme konusunda yardımcı olmuştunuz, bu hususta minettarım, emeği geçen herkese... İdarem çok teşekkür etmiş olmakla birlikte, ek olarak sizlerden bir ricası olacak:

104 Kişilik bir liste ve 41 nöbet noktası için; "nöbet Listesi" nde personele 1 diye atadığımız yerlere karşılık gelen nöbet noktasının, "Görev Yerleri" sayfasına döktürmek istiyoruz ki, görev yeri belli olan personelle ilgili emir yayınlanabilsin......

Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım sizleri yormam :(

Ekli dosyalar

Arkadaşlar, bana daha önce sayaç ekleme konusunda yardımcı olmuştunuz, bu hususta minettarım, emeği geçen herkese... İdarem çok teşekkür etmiş olmakla birlikte, ek olarak sizlerden bir ricası olacak:

104 Kişilik bir liste ve 41 nöbet noktası için; "nöbet Listesi" nde personele 1 diye atadığımız yerlere karşılık gelen nöbet noktasının, "Görev Yerleri" sayfasına döktürmek istiyoruz ki, görev yeri belli olan personelle ilgili emir yayınlanabilsin......

Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım sizleri yormam :(
daha sağlıklı bir çözüm için açıklamasını yaptığınız detayları yüklediğiniz örnek dosyaya manuel giriş yaparak özetleyebilir misiniz. daha hızlı çözüm bulabiliriz.

Sayaç tan kastınız nedir. Ben onunla ilgili herhangi bir şey yapmadım. Görev yerini kontrol edeyim tekrar.

ana 1 yazıp enterladığınızda altıda 1,2,3,4... diye devam ediyor silinmiyor o 1 i silsemde, tek haneler o şekilde yapılı

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri