• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mutabakat hk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

asya

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba,

excel de cari listem var 1-2-3 vb gibi sıralı
ben istiyorum ki mutabakat formuna 1 yani hangi cari ile mutabakat yapacaksam ona ait sıra numarasını yazdığımda onun unvan bilgisi ve bakiye bilgisi ilgili yerlere otomatik gelsin..
böyle bşey mümkün mü yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba,

ben istiyorum ki mutabakat formuna 1 yani hangi cari ile mutabakat yapacaksam ona ait sıra numarasını yazdığımda onun unvan bilgisi ve bakiye bilgisi ilgili yerlere otomatik gelsin..
powerquery ile sql sorgusu çekeceksin ve gerekli yerlere getireceksin. evet mümkün. hatta hepsine tek tıkla mail atmanda mümkün.

Merhaba,

Örnek dosyanızı yüklerseniz daha hızlı çözüme ulaşılır.

yeterli mi

Ekli dosyalar

• Kitap2.xlsx
    12.3 KB · Gösterim: 3
çok saol istediğim gibi oldu .. peki arkadaş hepsine mail de atabilirsin dedi bu nasıl oluyor
Sanırım Outlook ile yapılabilen bir çalışmadan bahsetti, bende outlook kurulu olmadığı için maalesef yardımcı olamıyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri