• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mükerrer kayıt engelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Zafer10

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Hayırlı günler üstadlar. Sayfamda userform üzerinde yılı ve satış numarasına ait kayıt yapıyorum. Örneğin 2025 yılı 1 nolu kaydı yaptığımda ikinciye aynı kaydı girdiğimde daha bu kayıt girilmiştir uyarısı almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı talep ediyorum.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
pitchoute üstadım emeğinize sağlık. Gerçekten harika olmuş. Sormak istediğim bir şey daha var ama, size de zahmet vermek vermiyorsam. Değiştir kodu ile ilgili birçok kod buldum fakat hepsinde hata verdi. Bunun sebebi ne olabilir?

Elbette rahatsızlık vermiyorsunuz.
Hocam tam olarak yapmak istediğiniz işlem ya da bulduğunuz kod nedir tam olarak?

Konu Sahibi
Üstad dosya göndereğim ama dosya boyutu büyük olduğu için gönderemiyorum. E-posta adresinizi verebilir misiniz?
Üstad bu şekilde bir dosya uyarladım. Listboxtan comboboxlara veriler aktarıyorum ve bunlar üzerinde değişiklik yapıp kaydetmek istiyorum.

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri