• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mevcut kodları UserForm için revize etmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Formdaş arkadaşlar,

Ekteki çalışmada kullanılan kodları sayın veyselemre arkadaşımız yazmıştır. Bu vesile ile kendisine şükranlarımı iletirim.
Girilen şifrelerin kolay deşifre olmaması için, ekteki çalışmaya Password_Login isimli bir userform ekledim.
Mevcut kodları ToggleButton ile çalışan Userform'a göre nasıl revize edilmelidir?
Detaylı anlatım ekteki çalışma içerisindedir.

Saygılarımla,

Çözüm
inputboxa veri girmeden kapatınca vs.. hata veriyordu ayarladım.
Dediğim gibi Api kodlarından anladığım kadarıyla 64 bit için uygulamamışlar dediğim gibi ayarlanır örnek attaki gibi yapılacak belki kafadan yanlış yapmış olabilirim internett bolba mevcuttur bu konu 64 bit olay.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Aşağıdaki konu işinize yarayabilir

Konu Sahibi
Sayın Suskun,

Çok güzel hatta profesyonelce bir çalışma hazırlamışsınız. Sunduğunuz çalışmayı mevcut çalışmama uygulayamayacak kadar karmaşıl hale gelmiştir. Ama sonraki çalışmalarıma uygulayabileceğim güzel bir örnek edindim.
1. mesajımdaki konu sizin için oldukça basit olmalıdır. Eğer yardımcı olursanız çok mabule geçecektir.

Saygılarımla,

Konu Sahibi
Merhaba Refaz,

Kodlar gayet güzel çalıştı, sadece ToggleButton üzerindeki metin(Caption) hep "Açık" olarak gözükmektedir.

Saygılarımla,

Aslında sanıyorum önceden denk gelmiştim inputboxtaki karakterlerde gizlendiriliyordu yani ×××××× gibi.
Zamanım olunca araşırıp bakarım abey örnek olsun diye.

Merhaba.
internette aratınca forumun birinde var.
Dosyayı ekledim.Şifre felan yanlış derse 12345 girin.

API ile yapılmış 64 bitte çalışmazsa pstrsafe olayı yapılmalı.

1630773487066.gif

inputboxa veri girmeden kapatınca vs.. hata veriyordu ayarladım.
Dediğim gibi Api kodlarından anladığım kadarıyla 64 bit için uygulamamışlar dediğim gibi ayarlanır örnek attaki gibi yapılacak belki kafadan yanlış yapmış olabilirim internett bolba mevcuttur bu konu 64 bit olay.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Refaz,

Ellerinize ve emeğinize sağlık. Çok güzel örnekler sağlamışsınız.
ALLAH sizlerden, sevdiklerinizden ve sebep olanlardan razı olsun.
Hakkınızı helal ediniz lütfen.

Saygılarımla,

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri