• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Metin Kutusunu taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kralım

Excel Dostu
Aldığı beğeni
903
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
BANKA isminde ve 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 isimlerindeki sayfaların sonunda bulunan metin kutularının, bu sayfalardaki satır sayısı arttıkça veya azaldıkça tablo sonuna gelmesini sağlayacak makro için bana yardımcı olur musunuz ?
Teşekkür ederim.

BANKA isminde ve 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 isimlerindeki sayfaların sonunda bulunan metin kutularının, bu sayfalardaki satır sayısı arttıkça veya azaldıkça tablo sonuna gelmesini sağlayacak makro için bana yardımcı olur musunuz ?
Teşekkür ederim.
Deneyiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
BANKA sayfası B2 hücresindeki rakamı silince ;
(yani olmadı üstedım)

BANKA sayfası B2 hücresindeki rakamı silince ;
(yani olmadı üstedım)
B2 den sonraki satırlarda formül varsa dolu kabul edeceği için metin kutusu yukarı gitmiyor . Görünen son dolu satıra göre işlem yapan dosya ektedir

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın SNNAY Üstadım,
Makro çalıştı. Çok teşekkür ederim. Eline emeğine yüreğine sağlık. Vaktini aldım. Lütfen hakkını helal eder misin ?
Saygılarımla...

Sn SNNAY makro yazarak cevaplamış ama metin kutusunu sağ tıklayıp, çıkan seçeneklerde;
Boyut ve Özellikler>Özellikler>Hücrelerle taşı ancak boyutlandırma
işaretlerseniz de istediğiniz olur.

Konu Sahibi
metin kutusunu sağ tıklayıp, çıkan seçeneklerde;
Boyut ve Özellikler>Özellikler>Hücrelerle taşı ancak boyutlandırma
işaretlerseniz de istediğiniz olur.
Bu özellik 2016 versiyon ve alt versiyonlarda da var mı ?

Benim ofis 2007 ve 2013 ikisinde de oluyor.
#7 mesajdaki kod bu ayarı makro ile yapıyor.

Konu Sahibi
8 nci mesajımdan sonra denedim. Metin kutusunu taşımadı. Herhangi bir ayar daha mı gerekli ? Nerede hata yaptım ?

Konu Sahibi
Bu arada Sayın SNNAY,
Eğer PC'de internet yoksa metin kutusu taşınmıyor. Olduğu yerde kalıyor.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri