• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Metin Kutusuna Hücre değeri yazma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
72
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
merhaba dosyamda I2 hücresindeki değerin metin kutusuna başına ve sonuna açıklama yapmak istiyorum .Metin Kutusu oluşturup şu formülü ="BANKA "& I2 &" TL" kullandığımda "formülde aralık başvurusu yada tanımlı ad eksik" uyarısı veriyor. Başka hücreye uyguladığımda ise
BANKA 1014958,5 TL
sayıyı binlik olarak ayırmadığı sonucuyla karşılaştım. İki konuda yardım rica ediyorum 1.formül girişindeki hata uyarısı 2-formül sonucunda ki metin içindeki sayının binlik sayı olarak ayrılması

Çözüm
merhaba dosyamda I2 hücresindeki değerin metin kutusuna başına ve sonuna açıklama yapmak istiyorum .Metin Kutusu oluşturup şu formülü ="BANKA "& I2 &" TL" kullandığımda "formülde aralık başvurusu yada tanımlı ad eksik" uyarısı veriyor. Başka hücreye uyguladığımda ise
BANKA 1014958,5 TL
sayıyı binlik olarak ayırmadığı sonucuyla karşılaştım. İki konuda yardım rica ediyorum 1.formül girişindeki hata uyarısı 2-formül sonucunda ki metin içindeki sayının binlik sayı olarak ayrılması
Metin kutusunda formülü doğrudan kullanamazsınız; bu yüzden sonucu önce bir hücreye alıp, o hücreyi metin kutusunda referans olarak gösterebilirsiniz. I2 hücresinde ki değeri birleşitmek için j2 ye
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
BANKA 1014958,5 TL
Metin kutusunda formülü doğrudan kullanamazsınız; bu yüzden sonucu önce bir hücreye alıp, o hücreyi metin kutusunda referans olarak gösterebilirsiniz. I2 hücresinde ki değeri birleşitmek için j2 ye
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
yazın Metin Kutusunu seçin formül çubuğuna =J2 yazın

Çözüm
Kod:
yazın Metin Kutusunu seçin formül çubuğuna =J2 yazın
Çok teşekkür ederim sayın SNNAY yapmaya çalıştığım sonuca ulaştım sayenizde. Emeğinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri