• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mazot takip

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salviamix

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 365 TR
Degerli dostlarım mazot takibi yapıyorum ortalama km/yakıt olarak benim istedigim şu örnek veriyorum 34 b 01 plakalı aracın üstüne tıkladıgım zaman baska altta baska bir sayfada o aracın ne yaktıgını göstersin istiyorum yani 1. sayfadan veri çeksin gibi yardımcı olabilirmisiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba salviamix , bir araç günde birden fazla da göreve gitmiş olabilir. O günü ve o aracı seçtiğinizde güne ilk başladığı KM ve günü son bitirdiği KM şeklinde o gün için ortalama yakıt miktarını hesaplamak istiyorsanız. Dosyanız ektedir. inceleyiniz.

Ekli dosyalar

hocam istedigim şu mesela 1. sayfadan plakaya tıklayınca o plakanın sayfası olsun herşeyi ayrı olarak göreyim alt alt sekmeler gibi düşünün

Oficce 365 versiyona sahipseniz ki profilde öyle yazıyor. Rapor-2 sayfasındaki gibi yapabilirsiniz. Seçtiğiniz plaka ve tarihe göre, veriler alt alta listelenir. Pivotla yapmaya çalışıyorsunuz ama.. pivotun özelliğinden dolayı özet haline geçip birleştirme yapar dolayısıyla o tarihlerdeki toplamı alır.

Ekli dosyalar

umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri