• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makronun Otomatik Çalışmasını Sağlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

emre004gs

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
İyi günler kolay gelsin makronun otomatik çalışmasını istiyorum ve hücreler işlem gördükçe değişmesini istiyorum makro sürekli aktif nasıl edebilirim yardımcı olursanız sevinirim ve birde ekte gönderdiğim kodu hücre aralığı değilde o sayfanın tamamına uygulamak istiyorum

Mevcut kodları silip, sayfanın kod bölümüne yapıştırın.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim şöyle bir şey istiyorum bu attığım sayfadaki beldeler veya ilçeler arasında bi yinelenen değer yapmasını istiyorum ancak şöyle bir sıkıntı var bir belde veya köy farklı ilçelerin beldesi veya köyü olabiliyor bu ayrımı yapmasını istiyorum örnek olarak ( alan diye bir köy var bu köy iki farklı ilçeninde köyü ancak yandaki listeyle karşılaştırınca tek bir ilçenin alanı gözüküyor diğeri gözükmüyor ancak yinelenen değer olacağından iki alan köyünüde boyuyor ) yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri