• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makrolarım Kayboldu!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hgucum

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar;

Geçen gün bir arkadaşım için bir E-Tablo yaptım, sizlerin yaptığı kadar profesyonel değil, çok amatör ama ihtiyaca cevap veriyor. 1 gün önceye kadar çalışıyordu, Bilgisayarımda hiç bir değişiklik olmadı (güncelleme, Virüs tarama vs.) . Fakat tablo çalışmıyor, makrolarım kayboldu, yardımlarınızı rica ediyorum. İnternette konu ile ilgi çok araştırma yaptım herhalde başına gelen olmamış, yada ben bulamadım. Dosya ektedir.

Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Exceleniz xlsx uzantılı xlsm(makro içerebilen çalışma kitabı) uzantılı olarak kaydetmediyseniz kaybolur.

Dosyayı xlsx olarak kaydederken excel programı dosyayı makrolardan arındırıyor. Bu yüzden makrolarınız gitmiş.

C:\Users\[KULLANICIADI]\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles

Bu klasörden küçük bir ihtimalle dosyana ulaşabilirsin. Bir de dosyayı son kaydettiğin yere bak xls yada xlsm uzantılı olanını bulursan onu açmayı dene.

Bilgisayarımda hiç bir değişiklik olmadı (güncelleme, Virüs tarama vs.)
Bilgisayarda bir değişiklik olmadıysa,

C:\Users\[KULLANICIADI]\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles
adresine ilave olarak,

C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Roaming\Microsoft\Excel

Bakınız... Burada, tümü olmasa da bazı çalışılan dosyalar bulunabiliyor.

Not :
AppData Klasörü Gizli Klasördür. Gizli klasörlere erişim için, Dosya Yöneticisinde Görünüm menüsünde Göster/Gizle alt menüsünde bulunan Gizli Öğeler kutucuğunu işaretleyin.

Konu Sahibi
İyi akşamlar arkadaşlar dediğiniz klasörlere baktım boştu, neyse sağlık olsun yeniden yapmaya çalışacağım artık. İlgi ve alakalarınızdan dolayı şükranlarımı arz ederim.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri