• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro (VBA) veya Koşullu Biçimlendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

samuralx

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba Arkadaşlar,

Bir çok yere baktım bulamadım. Makro ve Koşullu biçimlendirme konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Detaylar excel dosyasının içinde yer almaktadır.

İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

• Kitap1.xlsx
    160.7 KB · Gösterim: 10
Çözüm
Sizin dosyanızdan biraz değişiklik yaptım. Çift satırlarda formül biraz karışık oldu. tasarımızı bu şekilde yapabilirseniz sorunsuz kullanırsınız.
Tarihleri aylara ait sayfalara gönderme işini yapmadım çünkü örnek tablonuzda personel adı gibi lejantınızda verilmeyen bilgiler mevcut.
Takvim renklendirmeyi yaptım.
Dener misiniz?

Ekli dosyalar

• Kitap1.xlsm
    178.5 KB · Gösterim: 8
Bende @aeGNoR arkadaşın yaptığını basit bir yoldan yapmıştım alternatif atayım

Ekli dosyalar

• Kitap1_excelçözüm.xlsm
    170.6 KB · Gösterim: 12
Dostum çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti.

Sadece bir buton daha olsa projeleri gör gibi. O butona basıldığında excelde yer alan "ocak, şubat, mart (ben bunu aralığa kadar sıralayacam)" sayfalarında bulunan tabloların içine Proje adını ve tarihini yazsa çok güzel olur. Bunu da yapabilir miyiz ? Mümkün müdür ?

Sizin dosyanızdan biraz değişiklik yaptım. Çift satırlarda formül biraz karışık oldu. tasarımızı bu şekilde yapabilirseniz sorunsuz kullanırsınız.

Ekli dosyalar

• Projeler.xlsm
    24.1 KB · Gösterim: 15
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri