• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü makro userform kapanınca sonuçlanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Forester

Yeni Üye
Aldığı beğeni
9
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
aşağıdaki kodlar userform kapanmadan excel sayfasına aktarmıyor neden acaba
userform kapanınca veriler sayfaya işleniyor nerde hata yapıyorum.

birde 2. sorguya gerek kalmadan A1,B,A2 alanlarını benzersiz olarak nasıl alırım.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

bu koddaki hata nedir demek yerine kodun amacını belirtmeniz ve tâbi ki örnek dosya eklemeniz daha doğru olur
sonuçta dosya eklemek için kimseden para alınmıyor gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz

Konu Sahibi
daha önce eklediğim dosyanın devamı hocam eklerim sorun değil belki kodları görünce hatayı farkedersiniz diye düşündüm.

önceki dosyada olmayan sayfalar var kodda
ayrıca hala amacınızı belirtmemişsiniz?
2 sorguda aynı tablodan hakedis tablosundan veri alıyor neden 2 farklı sorgu oluşturma gereği duydunuz?
oluşan sorgudaki sonucu exceldeki sayfaya aktaracaksanız satır satır eklemenize gerek yok
s1.Range("B" & SonStr).CopyFromRecordset rs gibi bir kod zaten tüm sorguyu excel sayfasına aktarırr
ayrıca rs.AddNew nin mantığını anlamadım, recordset accesse bağlı accesse veri eklenmiyor ki addnew kullanılsın

Son düzenleme:
Benimde geçenlerde bir dosyam vardı. Boyutu büyük olduğu için ekleyemedim.
Dosya boyutunuz büyük ise dosya yükleme sitelerinden birine (Google Drive, Dosya.tc, dosya.co gibi) yükleyip linkini paylaşabilirsiniz.

Konu Sahibi
Aslında işlemi yapıyor ben raporu sonlandırmadığımdan kaynaklı hata veriyordu sanırım. sorguyu teke düşürünce düzeldi.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri