• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro programlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

rv6134

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
makrolarla sudoku bulmaca gibi yada üretim süreci oluşturma gibi basit bir soru çözebilir misiniz? örnek soru atacağım acil yardım. yarın saat 11 de.

makrolarla sudoku bulmaca gibi yada üretim süreci oluşturma gibi basit bir soru çözebilir misiniz? örnek soru atacağım acil yardım. yarın saat 11 de.
örnek atarsan bakalım bir

Boyacı küpü sanki .Sudoku bulmaca BASİT mi?
Hiç sanmıyorum.

Ekli dosyalar

• Sudoku.xls
    110 KB · Gösterim: 13
Çözüm
Merhaba beyefendi/hanımefendi,

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Umarım forumumuzdan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz fakat burada bir takım kurallarımız var.
Kimden neyi hangi üslupla isteyeceğimiz, kime neyi hangi üslupla sunacağımız konusu ilk dikkat ettiğimiz meselelerden bir tanesi. Temelde problemlere çözüm üretmek için buradayız kişilerin isteklerini yerine getirmek için değil. Başladığınız bir proje varsa, projenizde takıldığınız bir yer varsa sorunuzu sorun biz de çözüm bulmaya çalışalım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri