• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü makro kodunda hata nerede acaba?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
141
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Sayın @Refaz beyin yardımlarını alarak hazırladığım örnek dosya da kodlar çalışıyor ancak;
Benim yazdırılacak ve önizleme yapılacak sayfam ö1 butonu koyduğum sayfa ise Denetim sayfası.
Aşağıda hatayı nerede yapıyor olabilirim?

HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sayın @Suskun bey 15 -20 civarında sayfam var aynı kodun üzerinde çoğalttıktan sonra değişiklik mi yapacağım?

Konu Sahibi
Sayın @Suskun bey önizlemeye denetim sayfasını getiriyor. Benim istediğim Denetim sayfasında iken butona tıklayınca c1,c2,c3...... k1,k2,k3,....... ö1,ö2,ö3,ö4............ gibi sayfalara buton yardımı ile önizlemeye alıp yazdırma veya yazdırmadan denetim sayfasında kalmak.

Tuş.. yazan makroları yazdırmak istediğiniz sayfadaki butona sayfa ismini yazarak kullanın.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Bilemiyorum PrintPreview den sonra PrintOut etmek için Yes/No ya gerek varmı? Printpreview de Yazdır yaparsanız yazdırır iptal ederseniz geri döner.

Abey 15.mesajda yazmıştım zaten soru sormasına gerek yok diye :)
O kısmı silmeniz gerekiyordu kullamayacaksanız.

Son düzenleme:
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri