• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile yazım düzeltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mevrimevrim

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba, istediğim şey % sembolünden önce veya sonra boşluk varsa onu bitişik yazsın ama % den önce veya sonra boşluk boşluktan sonra metin varsa olduğu gibi bıraksın yani istediğim %100 100% formatnda yazılsın. % metin varsa birleştirmesin boşluklı olarak kalsın. Örnekte makroyu uyguladığımda %den sonra süpremi de yapıştırıyor bunun önüne geçmek istiyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
teşekkürler şimdi oldu ama ben deneme için sadece iki hücreye yazmıştım yani aslında dinamik bir program olabilmesi için örneğin b sütununda 2.satırdan son dolu satıra kadar bu programı uygulamaısnı istiyorum bunu nasıl yapabiliriz acaba?

teşekkürler şimdi oldu ama ben deneme için sadece iki hücreye yazmıştım yani aslında dinamik bir program olabilmesi için örneğin b sütununda 2.satırdan son dolu satıra kadar bu programı uygulamaısnı istiyorum bunu nasıl yapabiliriz acaba?
üstte kodun başında B6 yazıyor. onu B2 yapınız
For Each Bak In Range("B2:B" & Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row) bu satırdaki B6 yı B2 yapınız

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri