• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile sıfırdan küçük ve sıfırdan büyük değerleri sıralama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mert25

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
64
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar,

Daha önce bu forumda verilen aşağıdaki kod ile en yakın 3 değere göre sıralama yaptırıyorum.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Bunun yerine G sütununda hücreyi seçip sırala dediğimde G sütunundaki değerlerin seçilen hücredeki değere göre (sıfırdan küçük ya da sıfırdan büyük) sıralanmasını yaptırmak istiyorum. Ustalar bi el atarsanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• Basket--deneme.xlsb
    225.2 KB · Gösterim: 8
Merhaba;
Hangi sütun için sıralama yapacaksanız (artan yada azalan) AU1 hücresine sütun adını yazarak 2 butondan birini kullanın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• mert25-Basket--deneme.zip
    191.5 KB · Gösterim: 2
Merhaba;
Hangi sütun için sıralama yapacaksanız (artan yada azalan) AU1 hücresine sütun adını yazarak 2 butondan birini kullanın.
İyi çalışmalar.

Hocam cevap için teşekkür ederim. Her iki sayfada da G sütunundaki değerleri sıralatacağım, fakat örneğin seçili hücrenin değeri - ise eksi değerlerin tümünü, + ise artı değerlerin tümünü sıralatmak istiyorum. Sizin kodda artı ve eksi tüm değerler sıralanıyor.

Merhabalar,

Daha önce bu forumda verilen aşağıdaki kod ile en yakın 3 değere göre sıralama yaptırıyorum.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Bunun yerine G sütununda hücreyi seçip sırala dediğimde G sütunundaki değerlerin seçilen hücredeki değere göre (sıfırdan küçük ya da sıfırdan büyük) sıralanmasını yaptırmak istiyorum. Ustalar bi el atarsanız çok memnun olurum.
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-EKSİARTISIRALA.xlsb
    231.4 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Eyvallah hocam, elinize sağlık, çok teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri