• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro İle Şartlı Satır Gizleyerek Yazdır ve Ön İzleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Günaydın ;
Ekli dosyada Teklif sayfasında yazdır veya ön izle butonuna bastığımda D30 ile D50 hücre aralığında veri yoksa bu hücre aralığındaki veri olmayan satırları gizleyerek yazdıracak. Yazma işlemi bittikten sonra ise gizlenmiş satırlar tekrar açılacak. Yine aynı şekilde ön izleme yapılacak. Yazdırma butonuna bastığımızda "Yazdırmak İstiyor musunuz? Evet/Hayır şeçeneği ile yazdırıp iptal edebilir miyiz. Bu konu ile ilgili desteğinizi bekliyorum. Saygılarımla
No: Teklif sayfasında gizlenecek satırlarda hücrelerde Talep sayfasından bağ içeriyor.

Konu Sahibi
Merhabalar, konuya yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Çözüm
Konu Sahibi
Aşkan bey teşekkür ederim. Yazdır ve Ön İzle dedikten sonra ve yazma işlemi iptal dedikten sonra gizlenen satırlar açılmıyor

Aşkan bey teşekkür ederim. Yazdır ve Ön İzle dedikten sonra ve yazma işlemi iptal dedikten sonra gizlenen satırlar açılmıyor
Yanlışınız yok değil mi ? Dosyayı tekrar indirip dener misiniz ? Güncelleme yapmıştım o ara indirmiş olabilirsiniz. Çünkü bende açıyor

Konu Sahibi
Aşkan bey haklısınız. Güncelleme yapmışsınız. Erken indirmişim. Yazdırma işlemi tam istediğim gibi olmuş. Baskı izlemeyi ekli örnekteki gibiekran resminde gösterdiğim şekilde yapa bilir misiniz ?Ekran Alıntısı.PNG

Konu Sahibi
Yazdırma tamam. Baskı ön izlemeden çıkınca satırlar tekrar açılmıyor. Ön izleme butonunu. Benim sayfadaki butona bağlama yapılabilir mi?

Yazdırma tamam. Baskı ön izlemeden çıkınca satırlar tekrar açılmıyor. Ön izleme butonunu. Benim sayfadaki butona bağlama yapılabilir mi?
tekrar indirin dosyayı

Konu Sahibi
Hocam çok teşekkür ederim. Tam istediğim şekilde olmuş. Son olarak sizden ricam butonları istediğimiz sayfaya taşıdığımızda yine yazdır ve baskı izleme işlemlerini Teklif sayfasına yaptırabilir miyiz?

Hocam çok teşekkür ederim. Tam istediğim şekilde olmuş. Son olarak sizden ricam butonları istediğimiz sayfaya taşıdığımızda yine yazdır ve baskı izleme işlemlerini Teklif sayfasına yaptırabilir miyiz?
Yani: Başka bir sayfaya butonu taşıyacaksınız. Ancak TEKLİF sayfasındaki önizleme ve yazdır işlemi yapacak. Doğru mu anladım?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri