• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro İle Çıktı Alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

HamzaFurkan

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Ben sertifikalı bir etkinlik düzenliyorum. Bu etkinlikte göndermiş olduğum dosyadaki gibi bir sertifika olacak ve o sertifikadaki noktalı yerlere tek bir makro tuşu ile listbox a kaydedilen isimler yazdırılıp çıktısının alınmasını sağlamak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
Merhaba HamzaFurkan Sertifikanız hep fotoğraf şeklinde mi hangi ortamda hazırlanmış bilmiyorum ama Eğer Word ortamında yazılı hali varsa ADRES-MEKTUP Birleştirme mevzusunu araştırın derim Excel ile Word Bağlantısı ile Muhteşem sonuçlar alırsınız.
Merhaba HamzaFurkan Sertifikanız hep fotoğraf şeklinde mi hangi ortamda hazırlanmış bilmiyorum ama Eğer Word ortamında yazılı hali varsa ADRES-MEKTUP Birleştirme mevzusunu araştırın derim Excel ile Word Bağlantısı ile Muhteşem sonuçlar alırsınız.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba HamzaFurkan Sertifikanız hep fotoğraf şeklinde mi hangi ortamda hazırlanmış bilmiyorum ama eğer Eğer Word ortamında yazılı hali varsa ADRES-MEKTUP Birleştirme mevzusunu araştırın derim Excel ile Word Bağlantısı ile Muhteşem sonuçlar alırsınız.
Fotoğraf üzerine düşünmüştüm fakat dediğiniz daha mantıklı geldi teşekkür ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri