• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü makro dosyayı düzenlemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AYŞEGÜL

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2007 EN
Konuyu Başlatan
Merhaba;
Ekteki makrolu hazırlanmış müşteri carisi tutmak işçin destek alarak hazırladığım dosyayı yine biraz daha geliştirip düzenleyerek windows 10 çalıştırmak istiyorum. çok eski bir versiyon bazen kasıyor. Bunu daha geliştirmek istiyorum. ve iki dosyayı birbirine bağlamak istiyorum. Örneğin bu cari fatura giriş çıkışları olsun tıklayınca detaylarının carisini tuttuğum sayfaya geçeyim

Ekli dosyalar

• ÖRNK.xls
    73 KB · Gösterim: 7
  • ÖRNK.xls
    73 KB · Gösterim: 4
... iki dosyayı birbirine bağlamak istiyorum. Örneğin bu cari fatura giriş çıkışları olsun tıklayınca detaylarının carisini tuttuğum sayfaya geçeyim
Gördüğüm kadarıyla bu iki dosyada birbirinin aynısı.
Nasıl bir bağlantı yapılacak anlamadım.
Ayrıca carinin sayfasına geçme ve geri gelme olayları sorunsuz çalışıyor.
Ne istediğinizi biraz daha açıklar mısınız?

Gördüğüm kadarıyla bu iki dosyada birbirinin aynısı.
Nasıl bir bağlantı yapılacak anlamadım.
Ayrıca carinin sayfasına geçme ve geri gelme olayları sorunsuz çalışıyor.
Ne istediğinizi biraz daha açıklar mısınız?
EVET YANLIŞLIKLA IKI TANE DOSYA EKLEMİŞİM. BİRİNCİSİ BU DOSYAYI DAHA WINDOWS SÜRÜMDE KASIYOR, BUNU BİRAZ DAHA NASIL GELİŞTİREBİLİRİM. VE BUNUN GİBİ BİR DOSYA DAHA İKİSİNİ NASIL KÖPRÜ ATMADAN ÇALIŞABİLİRİM. DİYELİMKİ MÜŞTYERİ ADI ALI BEY CARİSİNİ FATURA GİRİŞ ÇIKIŞI YAPTIĞIM DOSYADAN TIKLAYINCA BAĞLANTILI DETAY YAZDIĞIM CARİYE ATLAMAK GİBİ BİR FORMÜL OLABİLİRMİ.

EVET YANLIŞLIKLA IKI TANE DOSYA EKLEMİŞİM. BİRİNCİSİ BU DOSYAYI DAHA WINDOWS SÜRÜMDE KASIYOR, BUNU BİRAZ DAHA NASIL GELİŞTİREBİLİRİM. VE BUNUN GİBİ BİR DOSYA DAHA İKİSİNİ NASIL KÖPRÜ ATMADAN ÇALIŞABİLİRİM. DİYELİMKİ MÜŞTYERİ ADI ALI BEY CARİSİNİ FATURA GİRİŞ ÇIKIŞI YAPTIĞIM DOSYADAN TIKLAYINCA BAĞLANTILI DETAY YAZDIĞIM CARİYE ATLAMAK GİBİ BİR FORMÜL OLABİLİRMİ.
YADA BAŞKA BİR DOSYADA HAZIRLAYABİLİRİZ CARİ HESAP TUTMAK İÇİN BÖYLE PRATİK KULLANIMI OLAN

Ekli dosyalar

• CARİ-ÖRNEK.xlsm
    44.3 KB · Gösterim: 9
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri