Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaymalar düzeltilmiş şekilde:Sayın askan formül çok güzel ve mükemmel olmuş. Devam Eden başlığı altındaki hücrelerin başvuru adresi kaymış DOSYAYI SON ŞEKLİ ile ekliyorum. İhtiyaca cevap verdi. Emeğinize sağlık. Vaktiniz varsa son şekli ile dosyayı bir kontrol etme şansınız var mıdır?
Forumdaki arkadaşların da yararlanabilmeleri amacı ile dosyayı ekliyorum.
Kaymalar düzeltilmiş şekilde:Sayın askan formül çok güzel ve mükemmel olmuş. Devam Eden başlığı altındaki hücrelerin başvuru adresi kaymış DOSYAYI SON ŞEKLİ ile ekliyorum. İhtiyaca cevap verdi. Emeğinize sağlık. Vaktiniz varsa son şekli ile dosyayı bir kontrol etme şansınız var mıdır?
Forumdaki arkadaşların da yararlanabilmeleri amacı ile dosyayı ekliyorum.
Topla çarpımda ctrl olayına gerek yok biliyorum abey,belkide yanılıyordurum.AD10 hücresine bu formülü yapıştırın ctrl+shift+enter yapıp sağa aşağıya çekip kopyalaya bilirsinizHTML:
dizi formülü yalnız 365 harici versiyonlarda yapılması gerekTopla çarpımda ctrl olayına gerek yok biliyorum abey,belkide yanılıyordurum.
Doğrudur abey.Ben önceden topla çarpım kullanmıştım ordan biliyordum esasen.dizi formülü yalnız 365 harici versiyonlarda yapılması gerek