• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mahalleye-Dosya Durumu-Yaş Gruplarına Göre Sayma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sayın askan formül çok güzel ve mükemmel olmuş. Devam Eden başlığı altındaki hücrelerin başvuru adresi kaymış DOSYAYI SON ŞEKLİ ile ekliyorum. İhtiyaca cevap verdi. Emeğinize sağlık. Vaktiniz varsa son şekli ile dosyayı bir kontrol etme şansınız var mıdır?
Forumdaki arkadaşların da yararlanabilmeleri amacı ile dosyayı ekliyorum.
Kaymalar düzeltilmiş şekilde:
Bir kontrol edin!

Ekli dosyalar

Sayın askan formül çok güzel ve mükemmel olmuş. Devam Eden başlığı altındaki hücrelerin başvuru adresi kaymış DOSYAYI SON ŞEKLİ ile ekliyorum. İhtiyaca cevap verdi. Emeğinize sağlık. Vaktiniz varsa son şekli ile dosyayı bir kontrol etme şansınız var mıdır?

Ekli dosyalar

Kaymalar düzeltilmiş şekilde:

Ekli dosyalar

Çözüm
AD10 hücresine bu formülü yapıştırın ctrl+shift+enter yapıp sağa aşağıya çekip kopyalaya bilirsinizHTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Geri