• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Maaş Hesaplama Tablosu

AHMET4615

Yasaklı Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
90
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar Arkadaşlar 2024 Yılı Maaş Hesaplama Ekte Örneği Var
Formüller İle Yapıyorum Gerekli Verileri Bilgi Sayfasından Alıyor.Maaş Hesaplama Sayfasında Formüllerle Yapıyorum.Amacım Makro Kodları İle Çalışsın İstiyorum.Vba Ortamında Yazılan Kodlarım Moduldedir.Fakat Kodlarım Hata veriyor Yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• 2024 YILI MAAŞLAR.xlsm
    33.7 KB · Gösterim: 16
Çözüm
Sayın AHMET4615 Merhaba

Bordronuzu inceledim yapmak istediğiniz çalışma iyi bir çalışma olacak diye düşünüyorum Ancak; bir hata gördüm size bu konuda bilgi vermek için yazdım Örneğin; Bes Kesintisi Toplam Kazançlar üzerinden değil SSK Matrahı üzerinden yapılmalıdır. Genel bir inceleme yapmaya vaktim olmadı bu nedenle Ekli bordroları inceleyebilirsiniz. VBA ile yapacağınız çalışma ve alacağınız yardım daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Sayın AHMET4615 Merhaba

Bordronuzu inceledim yapmak istediğiniz çalışma iyi bir çalışma olacak diye düşünüyorum Ancak; bir hata gördüm size bu konuda bilgi vermek için yazdım Örneğin; Bes Kesintisi Toplam Kazançlar üzerinden değil SSK Matrahı üzerinden yapılmalıdır. Genel bir inceleme yapmaya vaktim olmadı bu nedenle Ekli bordroları inceleyebilirsiniz. VBA ile yapacağınız çalışma ve alacağınız yardım daha sağlıklı olur diye düşündüm.

Ekli dosyalar

• BRÜT'TEN NET'E BORDRO.xlsm
    81.2 KB · Gösterim: 10
  • NET'TEN BRÜT'E BORDRO.xlsm
    79.2 KB · Gösterim: 10
Çözüm
Sayın AHMET4615 Merhaba

İlginize teşekkür ederim hocam benim dosyadaki vba ortamında yazılan kodlarda bazı değerler var bu değerleri hücreden alsin istiyorum

Ben size Bordro hesaplama mevzuat konusunda yardımcı olmaya çalıştım. diğer kod yazılım işleri yazılım konusunda uzman olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.

Geri