SonOsmanlı
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 21
- Excel V
- Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba değerli #Rafez Hocam,
Aylar önce bir arkadaşım için lokanta & cafe programı yapayım diye biraz çalışmıştım.Bazı aksilikler ve programdaki bazı durumlar yüzünden yarım bırakmıştım.Hala daha aynı şeyler var...Bunlar aklıma gelenleri sıralayorum.
1-Comboboxlaraı "tik" atınca toplamlar tutmuyor.
2-Enter ile içeceklere gelince içeceklerin fiyatı içecek bedeline gitmiyor.
3-Ara Toplamda olması gereken "İçecek Bedeli +Yemek Bedeli + Eve Teslim (Tabi işaretlenirse) "Ara Toplam"da görünmüyor.
4-"Yenile" dediğimde bütün sütunlar temizleniyor fakat "Combobox"lar seçili kalıyor.
5-Döviz çeviricide binlik ayraç formatını bir türlü yapamadım...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Eğer sizde dener bazı aksaklıkları yapabilirseniz hem benim arkadaşımın işine hemde bilmiyorum uygun olur mu programdan yararlanmak isteyen forumdaki arkadaşların işine yararsa faydalanabilirler...
Sağlıcakla...
Aylar önce bir arkadaşım için lokanta & cafe programı yapayım diye biraz çalışmıştım.Bazı aksilikler ve programdaki bazı durumlar yüzünden yarım bırakmıştım.Hala daha aynı şeyler var...Bunlar aklıma gelenleri sıralayorum.
1-Comboboxlaraı "tik" atınca toplamlar tutmuyor.
2-Enter ile içeceklere gelince içeceklerin fiyatı içecek bedeline gitmiyor.
3-Ara Toplamda olması gereken "İçecek Bedeli +Yemek Bedeli + Eve Teslim (Tabi işaretlenirse) "Ara Toplam"da görünmüyor.
4-"Yenile" dediğimde bütün sütunlar temizleniyor fakat "Combobox"lar seçili kalıyor.
5-Döviz çeviricide binlik ayraç formatını bir türlü yapamadım...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Eğer sizde dener bazı aksaklıkları yapabilirseniz hem benim arkadaşımın işine hemde bilmiyorum uygun olur mu programdan yararlanmak isteyen forumdaki arkadaşların işine yararsa faydalanabilirler...
Sağlıcakla...
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.