• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listwiew hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
115
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Herkese hayırlı akşamlar kıymetli üstatlar,

Bir noktada takıldım desteklerinizi rica ediyorum.

Frm_GenelListe formunda resimdeki hatayı alıyorum. çözümünü ve hatanın sebebini açıklarsanız memnun olurum.

Ekli dosyalar

• 001.png
    001.png
    122.7 KB · Gösterim: 5
  • Kopya.xlsm
    1.6 MB · Gösterim: 1
Herkese hayırlı akşamlar kıymetli üstatlar,

Bir noktada takıldım desteklerinizi rica ediyorum.

Frm_GenelListe formunda resimdeki hatayı alıyorum. çözümünü ve hatanın sebebini açıklarsanız memnun olurum.
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Kopya.xlsm
    1.5 MB · Gösterim: 1
Hocam sadece deneme yaptım. sonuç tamam sonra fark ettim ComboBox1 den ara süz yaptım R sütun gelmedi. Tekrar denedim gene hata verdi. test edermisiniz size zahmet?

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Kopya.xlsm
Merhaba.
Hata sebebi Column-1 deki -1den dolayı -1 kısmını silin.

C#:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Teşekkürler Hocam hata gitti fakat R sütunu listwiew e gene gelmiyor. ComboBox1 den veri veri süzünce süzülen verilerde R sütunu gelmiyor.

Garip hocam Sadece Combo1 tarih sorgusunda veriyor bu hatayı

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Kopya.xlsm
  • Adsız.png
    Adsız.png
    88.9 KB · Gösterim: 4
Hocam ayrıntılı baktım ve hatalar şunlar ComboBox1 den Ödeme Durumu ve Tarih ile süzme yaparsak süzüyor fakat tl simgesi ve Toplamlar gelmiyor.
Sicil no ve Ad soyada ile süzersek hiç bir hareket olmuyor.

Textboxchange kodundaki alttaki 17 yerine 18 yazın yani R sütun.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Alttaki gibi değiştirirseniz dediğim yeri formatlı gelir E ile P aralık.

Kod:

Alttaki örneğin SİCİL yazılmış ama Combo1 de SİCİL NO var yani haliyle ikisi eşit olmuyor.
Kısaca combo1 ve Case içindekileri aynı yazın düzelir.

Kod:

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam sanki oluyor şimdilik iyi gidiyor.
Resimdede ekledim sorunumuz şöyle:

ComboBox1'den seçim yaptık. Textbox1den çağıracağımız kelimeyi yazdık geliyor tamam burada listwiew de sorun başlıyor.

1. Sorun: Listwiew e gelen verilerde sıfırlar görünüyor. normalde yani Combo1, combo2 ve ilk açılışta gözükmüyordu.
2. Sorun: R sütunu yani Toplam sütununda TL. eklentisi gelmiyor.
Hata görünüm ekte

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    154.3 KB · Gösterim: 2
  • DÜZENLENDİ-Kopya.xlsm
    1.4 MB · Gösterim: 0
Kıymetli üstatlarım R sütunu Tl. kısmını hallettim sadece sıfır gizleme durumu kaldı.

Kıymetli üstatlarım tamadır. Sıfır gizleme konusunu da hallettim.
Snnnay ve Refaz hocam emeğinize yüreğinize sağlık. Destek olan olamayan tüm üstatlar sağolun bitmiş halini veriyorum. görmek isteyenler için.

Ekli dosyalar

• Kopya.xlsm
    1.4 MB · Gösterim: 0
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri