• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listview Double Click olayı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese hayırlı geceler. benzer aynı konuyu daha önce başka kodlamada olmuştu ve Refaz hocam halletmişti.
Bu defa neresinde anlamadım. Mantığını öğrenemediğim içinde nokta atışı tam yerini ve hatayı düzeltemiyorum.
Sorunum ekteki resimde Listview Double Click olayı hakkında daha öncede aynı sorunu yaşamıştım ama eksik olan yeri beceremedim. üstatlarımdan yardım bekliyorum.

Çözüm
Merhaba hocam.
Yanılmıyorsam önceki konularınızda en az 2 defa yazmıştım Sub auto_close() bu kod birden fazla ve birini silin diye ama yine aynı yine aynı ve zaten açılışta sizi uyarmıyormu excel bu konuda?
Sizde properties olması gerek bendeki farklı ve resimdeki yeri tikleyin belki sizde 5.1 olabilir.

1.png
Merhaba hocam.
Yanılmıyorsam önceki konularınızda en az 2 defa yazmıştım Sub auto_close() bu kod birden fazla ve birini silin diye ama yine aynı yine aynı ve zaten açılışta sizi uyarmıyormu excel bu konuda?
Sizde properties olması gerek bendeki farklı ve resimdeki yeri tikleyin belki sizde 5.1 olabilir.

1.png

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam emeğine sağlık bende 6.1 olarak ayarladım halloldu. Konu kilit.
Format sonrası unuttuk demekki. :)

Rica ederim.
Reference ile uğraşmak istemiyorsanız ado yu createobject olarak uyarlayın.Aratınca bolca örnek var zaten.
Böyle bir mesaj yazmıştım ama yanlışlıkla başka konuya yazmışım üyelere cevap vermekten karışıklık olmuştu şimdi yazdım :)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri