• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Liste Sayfasından aktif sayfaya Seçilen sınıfın listesini aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Feylosof

Yeni Üye
Aldığı beğeni
156
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar
Ekli listede bulunan dosyamda göstermeye çalıştım. Liste sayfasından aktif sayfaya A4 hücresinde seçilen sınıfa göre o sınıfın verilerini taşımak istiyorum. Bunun için kod desteğinde bulunacak olan excel ustalarıma şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

Çözüm
Merhaba alternatif olarak kullanabilir.

Ana Sayfa A4 hücresine Veri Doğrulama ile Şube isimleri ekleyip, aşağıdaki kodu da Ana Sayfanın kod sayfasına ekleyiniz.
Kodun çalışmasına istinaden ekran görüntüsü de ekletir.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
dener misiniz?

Konu Sahibi
Sayın @azraep yardımınız için çok teşekkür ederim. Şöyle bir husus var ben bu işlemi fonksiyon ile değil de VBA ile yapmak istiyorum. Mümkün müdür? Teşekkürler

Ana Sayfa A4 hücresine Veri Doğrulama ile Şube isimleri ekleyip, aşağıdaki kodu da Ana Sayfanın kod sayfasına ekleyiniz.

HTML:
Kod:

Liste.gif

Çözüm
Konu Sahibi

HTML:
Kod:

Ekli dosyayı görüntüle 2990
Sayın @Alparslan çok makbule geçti. İstediğim buydu. Var olun. Emek veren herkese müteşekkirim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri